Annonce
Erhverv

Læsernes dom: Rema 1000 sidder tungt på discount-tronen

Rema 1000 har vinden i ryggen - tidligere på ugen viste en undersøgelse, at dagligvarekæden har de mest loyale kunder, og i en afstemning blandt vores læsere bliver det også til en topplacering. Arkivfoto
ERHVERV - Rema 1000 er kongen af dagligvarehandlen i Sydøstjylland.

Sådan kan man i hvert fald let tolke resultatet af en ny læser-afstemning, vi tidligere på ugen gennemførte på hsfo.dk, vafo.dk og frdb.dk.

Spørgsmålet lød "Hvilken dagligvarebutik er din favorit?", og ud af de 445, der tog sig tid til at svare, peger 200 på Rema 1000 som den butik, de helst besøger, når der skal provianteres til husholdningen.

Det svarer til 45 procent af alle stemmerne, og til sammenligning fik afstemningens nummer to, Lidl, 51 stemmer svarende til 11 procent.

Loyale kunder

Rema 1000 har dansk hovedsæde i Horsens og nyder formentlig en vis popularitet blandt ansatte og deres pårørende, og stemmer fra den lejr kan naturligvis skævvride afstemningsresultatet. At Rema 1000 er populær er dog svært at komme uden om.

Vores læserafstemning blev lavet umiddelbart efter en undersøgelse fra marketingfirmaet Loyalty Group International, der på jp.dk så på, hvor trofaste kunderne er over for forskellige dagligevarebutikker. Her toppede Rema 1000 listen foran Kvickly og Superbrugsen.

LÆS: Netto, Rema 1000, Bilka, Fakta...? Her er supermarkedet, flest kunder er glade for

Målingen viser, at vi har ramt rigtigt, lød kommentaren fra Rema 1000's adm. direktør Henrik Burkal til jp.dk om den succes, discountkæden oplever.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Det kræver sit skæg: Tidligere leder af Det Bruunske Pakhus er 'ægte' julemand i San Diego

112

Juletiden nærmer sig - sæson for indbrud

Middelfart

Middelfart på verdenskortet til sommer: Amerikanske rocklegender giver kæmpekoncert under Lillebæltsbroen

Middelfart

Se hele programmet: Navne til Rock Under Broen 2020 afsløret - med populær popduo som genganger

Annonce