Annonce
Vejle

Løgets unge får tidlig julegave: Klub donerer 10.000

Formand for Løget Ungeråd, Jonas Nielsen, fik overrakt et gavebevis på 10.000 kroner af Vejle Trekanten Y's Men's Club. Foto: Else Villadsen
Vejle Trekanten Y’s Men’s Club har doneret 10.000 kroner til Løget Ungeråd. Biddraget kommer på baggrund af ungerådets gode arbejde.

Vejle: Julen falder tidligt i år.

I hvert fald for ungerådet i Løget, der har fået doneret 10.000 kroner af Vejle Trekanten Y’s Men’s Club.

Vejle Trekanten Y’s Men’s Club, der består af 24 kvinder og mænd, har blandt andet til formål at støtte et godt ungdomsarbejde. Og det er præcis, hvad ungerådet i Løget står for, fortæller Flemming Christensen, præsident i klubben.

- Ved et besøg i Løgets beboerforening hørte vi om det store arbejde, der bliver gjort for børn og unge i Løget. Et arbejde, som medvirker til den gode trivsel i området. Derfor besluttede vi, at vi gerne ville støtte de aktiviteter, som ungerådet står for, siger Flemming Christensen.

Løget Ungeråds ønske er at skabe et sundt og velfungerende ungdomsliv, hvor sammenhold og sociale relationer er fundamentale værdier. Formålet er, at ungerådet skal fungere som rollemodeller samt talerør for resten af områdets unge. Endvidere ønsker rådet at etablere et stærkt og solidt fællesskab blandt Løgets beboere.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport

Horsens hapser Fredericias cheftræner

Annonce