Annonce
Erhverv

Lagerejendomme i Taulov Dry Port for 242 mio. kr.: Nu går byggeriet i gang

Om godt et år vil knap 50.000 kvadratmeter lagerfaciliteter stå klar til udlejning i Taulov Dry Port. DS Flexhal fra Hobro har vundet totalentreprisen og går snart i gang med byggeriet. Illustration: ADP
Totalentreprisen er tildelt DS Flexhal fra Hobro.
Annonce

Fredericia: Ét af Danmarks største byggerier inden for lager og logistik sættes nu i gang i Taulov Dry Port. Om godt et år vil 49.300 kvadratmeter moderne lager- og logistikbyggeri stå klar til at dække den stigende efterspørgsel efter moderne lagerfaciliteter. Det skriver havneselskabet ADP A/S i en pressemeddelelse.

Efter endt udbudsproces og en længere periode med planlægning og forhandling er total-entreprisen tildelt DS Flexhal fra Hobro. Projektet har en samlet entreprisesum på 242 millioner kroner og vil høre til blandt de største byggerier i Danmark inden for lager og logistik.

Investeringen i byggeriet på 10,5 meters frihøjde bliver den hidtil største investering i joint-venture samarbejdet mellem pensionsselskabet PFA og ADP, hvor parterne i fællesskab står for finansieringen og udviklingen af lager- og logistikdomiciler i Taulov Dry Port.

- Vi mærker en øget efterspørgsel efter lager- og logistikfaciliteter i området, og derfor ser vi frem til, at det markante byggeri på i alt 49.300 kvadratmeter nu igangsættes, og at kunderne kan forvente indflytning primo 2021, oplyser administrerende direktør i ADP A/S Rune D. Rasmussen.

Annonce

DS Flexhal er kendt i Taulov

DS Flexhal er en kendt samarbejdspartner, da de ligeledes har været totalentreprenør på byggeriet af det 28.385 kvadratmeter store lager- og logistikcenter, som opføres i Taulov Dry Port for ét af Europas største landbrugsselskaber DLG. Dette projekt nærmer sig sin afslutning, og DLG kan se frem til indflytning i starten af det nye år.

- Vi er meget glade for at være blevet valgt som totalentreprenør på det næste markante lagerbyggeri i Taulov Dry Port. 49.300 kvadratmeter lager- og logistikbyggeri er et kæmpe projekt, og det vil blive et markant vartegn for området. Vi ser meget frem til at fortsætte det gode samarbejde med ADP og Taulov Dry Port, oplyser regionsdirektør i DS Flexhal, Anette Storm.

Lejemålene udlejes fra 2000 kvadratmeter og over kortere og længere lejeperioder.

- I udformningen af byggeriet har vi lagt særligt vægt på fleksibiliteten og funktionaliteten i bygningerne. Byggeriet er et generisk lager- og logistikbyggeri, som består af to separate bygninger i 10,5 meters højde, som vi udlejer i mindre lejemål helt ned til 2.000 kvadratmeter. Det stiller store krav til fleksibilitet i forhold til indretningen til forskellige typer af kunder og produkter, siger projektdirektør i Taulov Dry Port Jesper Gemmer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Venstre svigter de nedslidte

Fredericia

Jobpatruljen har talt med ungarbejdere i Fredericia: Fortsat for mange tunge løft og mangel på oplæring

Annonce