Annonce
Fredericia

Landsbysommerfest skudt i gang med mandetræf: Kølige fadøl, køkkentjans og kalveculotte på en tirsdag

Under vejledning fra kok (i sort) Frank Løkkegaard gik 53 mænd i gang med at snitte grøntsager til det lækre kød, der stegte over trækul. Sommerfesten i Bredstrup-Pjedsted 2018 er begyndt. Blandt andet med "Mest for mænd - øl, grill og biler" i teltet på festpladsen ved stadion i Gl. Pjedsted. Foto: Morten Kiilerich

Sommerfesten i Bredstrup-Pjedsted er i gang. 53 herrer lavede mad sammen og grillede og hyggede. Også nye biler at beundre. Alle er velkomne de næste dage.

Annonce

Bredstrup-Pjedsted: Det er vel forbløffende, at et lille samfund som Bredstrup-Pjedsted kan samle 53 mænd til madlavning en almindelig tirsdag aften.

Men der var nu også fadøl og en håndfuld nye Mazda'er fra Karvil Biler at kigge på, da Bredstrup-Pjedsted Sommerfest 2018 inviterede til Mest for mænd - øl, grill og biler i teltet på festpladsen på stadion i Gl. Pjedsted.

- Vi deler mændene op i hold, som står for at tilberede salater og grønt af de grøntsager, jeg har med, fortalte kok og teambuilder, Frank Løkkegaard:

- Idéen er, at de skal finde på noget, så alle råvarer anvendes.

Så det var bare om at rense, skære, snitte og være kreativ med karotter og snild med selleri til buffeten til de pølser og den porchetta-steg og kalveculotte, der lå over trækullene.

Forventningsfulde herrer - de fleste har været frivillige ved festen - eller står til det. En laver strøm, en skal stå i bod - og alle lægger penge i (øl)kassen. Fra venstre Thomas Weimar, Arne Pedersen, Jørgen Hansen, Peter Ladegaard og Brian Sørensen. Foto: Morten Kiilerich
Annonce

Fest fortsætter - vær med

- Vi kan kun stable sådan en sommerfest her på benene, fordi der er så mange ildsjæle. Vi er et festudvalg på fem og i alt 50 frivillige, fortalte Henrik Væver fra udvalget.

Sponsorindtægterne er oppe på over 100.000 kroner, og der er lagt mange mandetimer i festen. Et første arrangement mandag med lancierdans måtte dog aflyses på grund af for få tilmeldte, men til revysang og viser i teltet onsdag er der 55 tilmeldte og til tøseaften med foredrag, ost og rødvin torsdag 45 bookinger.

Sommerfesten fortsætter de kommende dage, og alle uanset adresse er velkomne. Se program på www.bredstrup-pjedsted.dk.

Der snittes grønt til buffeten. Privatfoto
Mon maden snart er færdig? Privatfoto
Karvil Biler kom med nogle nye Mazda'er, de mange mænd kunne kigge på. Også en gammel MC ed sidevogn var linet op. Privatfoto
Så er der serveret - porchetta-steg, franfurtere og kalveculotte fra grillen. Privatfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Alarm 112

Kan du hjælpe?: Muligt vidne til røveri og oplysninger om gerningsmænd efterlyses

CORONAVIRUS

Live: Det er for tidligt at glæde sig over smittetal, mener Mølbak

Fredericia

Har du også fået et uklart svar på coronatest?: Småting kan afgøre, om test er ugyldig

Annonce