Annonce
Fredericia

Landsdelens håndværkere samlet og hyldet hos AT Biler

Salgschef Jan Schott Nielsen hos AT Biler i Fredericia nød at lægge hus til prisuddeling og de mange håndværkere. Foto: Peter friis Autzen
Der blev hygget og klappet, da Håndværker.dk og AT Biler i Fredericia bød på hotdogs, sodavand og priser.

Fredericia: Det gode håndværk og de grundige håndværkere blev onsdag fejret, da Håndværker.dk og AT Biler på Vejlevej i Fredericia inviterede til festlighed og prisuddeling.

Håndværker.dk er en netside med håndværkerkontakt og brugeranmeldelser, og onsdag blev der uddelt priser til de bedst anmeldte håndværkere i flere forskellige kategorier. Der var tilmeldt 125 håndværkere fra hele Sydjylland, som blev forplejet med sodavand, cocio og hotdogs. Og så gik prisuddelingen ellers i gang.

Annonce
Marketingdirektør Thorsten Olsen fra Håndværker.dk (til vestre) førte ordet under prisuddelingen,. der foregik på ladet af en varevogn. Foto: Peter Friis Autzen

Hygge og salg

Desværre var der ingen fredericianske håndværkere blandt prisvinderne denne gang, men håndværkere og mestre fra andre dele af regionen gik hjem med skulderklap, diplomer og andre præmier. Og måske også med en ny bilnøgle i hånden.

- Vi håber selvfølgelig, at et arrangement som dette også kan sælge nogle varebiler, siger salgschef Jan Schott Nielsen, der fik sig en snak med flere af deltagerne.

Erhvervsbiler udgør en stor del af et bilhus som AT Biler, og derfor er håndværkerkontakten ikke uvæsentlig. Men i første omgang handlede dagen mere om festligholdelse end om salg. Og festligholdelse var der. Med konfettikanoner og det hele.

Der var gang i pølsevognen udenfor bilhuset. Foto: Peter Friis Autzen
Uden mad og drikke dur salgschefen ikke, og Jan Schott Nielsen fik også lidt i maven under arrangementet. Foto: Peter Friis Autzen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112 For abonnenter

Rickey opdagede brand: Frygtede sovende beboere i tidligere bordel

Annonce