Annonce
FC Fredericia

Landsholdspausen har været god for FC Fredericia - flere spillere er klar til lokalbrag

Michael Hansen har 18 mand klar til kamp mod Kolding. Landsholdspausen har været god for FC Fredericia. Arkivfoto: Søren Gylling
14 dages landsholdspause har gjort FC Fredericia vel. Blot tre spillere manglede, da klubben trænede onsdag formiddag.

Fredericia: Det hjælper på en skadesramt trup at have 14 dage uden kamp.

Det kan FC Fredericia skrive under på. Onsdag var der blot tre spillere, der ikke trænede med: Andreas Oggesen, Steven Enna og Anders Holvad. Det betyder, at folk med mindre skavanker som Mathias Gertsen og Dennis Høegh nu er helt klar til kamp.

- Det er fantastisk. Vi fik udnyttet, at vi kunne spille på en større bane i dag, så det var dejligt at have mange klar, sagde træner Michael Hansen.

Annonce

Han har både lagt vægt på at restituere spillerne og træne hårdt i de 14 dage, der er gået. Første uge gik med at få alle mand helt klar, mens denne uge er gået med at træne hårdt og gøre klar til fredagens kamp mod Kolding.

- Vi er lykkedes med at have en trup, som er kommet godt ud af pausen i forhold til belastning. Det glæder mig, sagde Michael Hansen.

Og hvad med de spillere, der fortsat mangler? Andreas Oggesen, Anders Holvad og Steven Enna? Ingen af dem er formentlig klar mod Kolding, men:

- Vi får nok ikke deres topform at se i dette efterår, men forhåbentlig kan vi få lidt glæde af dem i de sidste uger før pausen, siger Michael Hansen.

- Det gavner alle, hvis de kan være med og konkurrere om spilletid.

FC Fredericia spiller i Kolding fredag aften klokken 19.00.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Fredericia For abonnenter

Borgmester på afbud har fundet sig til rette i den varme stol: Men han fortryder én ting

Annonce