Annonce
Vejle

Landsindsamling til Børns Vilkår søger vejlensere

Landsindsamlingen til Børns Vilkår finder sted søndag 22. marts, og i Vejle er der stadig ledige ruter til indsamlere. Overskuddet går til Børnetelefonen. PR-foto: Børns Vilkår
Der er stadig ledige ruter til de vejlensere, der ønsker at indsamle penge til forsømte børn, når landsindsamlingen til Børns Vilkår begynder søndag 22. marts.

Vejle: Frivillige rådgivere på den anden side af linjen hos Børnetelefonen er en mangelvare, når omsorgssvigtede børn i krise ringer ind og søger hjælp.

Faktisk er det kun halvdelen af de børn, der ringer til Børnetelefonen, som oplever at få den hjælp, de rækker ud efter. Det skriver Børns Vilkår i en pressemeddelelse.

Derfor skal der samles penge ind til Børns Vilkår, når organisationen afholder landsindsamling søndag 22. marts. Overskuddet går til, at endnu flere børn kan få hjælp på Børnetelefonen.

Der er stadig ledige ruter til de vejlensere, der ønsker at indsamle penge til forsømte børn, og tilmeldingen skal ske på stopsvigt.dk senest søndag 15. marts.

- Det kræver utroligt meget mod for børn at række ud efter hjælp. Derfor er det så vigtigt, at der sidder nogle klar til at besvare deres henvendelse. Som indsamler er man med til at sikre, at ingen børn står alene med deres problemer. Derfor håber vi, at så mange som muligt vil gå på gaden sammen med os søndag den 22. marts, siger direktør i Børns Vilkår Rasmus Kjeldahl i en pressemeddelelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Live: Coronapatienter er længere i respirator end forventet

Annonce