Annonce
Vejle

Lange vipper og sportsmassage: Ny skønhedssalon har slået dørene op

Nancy Bakman har tidligere arbejdet i Mexico City, Canada og Caribien, inden hun for 12 år siden kom til Danmark. Foto: Flemming Larsen
Nancy Bakman har tidligere arbejdet i Mexico City, Canada og Caribien, inden hun for 12 år siden kom til Danmark. Hun tager nu imod i egne lokaler i Sønderbrogade.
Annonce

Vejle: Et gammelt ordsprog siger, at "skønhed kommer indefra" - og i en større grad, end man skulle tro, er ordsproget sigende.

En smilende Nancy Bakman, indenhaver af Kosmetolog Nancy Bakman, minder mig om det. Hun tager imod i sin nye skønhedssalon på adressen Sønderbrogade 16 i Vejle.

Efter at have haft eget behandlerrum på otte kvadratmeter hos frisør By Blachgaard i Vejle Midtpunkt i godt to år, er hun nu flyttet og har fået 10 gange så meget plads til sine ansigtsbehandlinger, makeup og forskellige massageformer.

Og man føler sig godt tilpas, så snart man træder ind i skønhedsklinikken. Diplomerne på væggen i de smukt indrettede lokaler fortæller, at det er en kvinde med stor erfaring.

- Jeg har længe gerne ville udvide og finde mit helt eget sted. Det har jeg fundet her, siger Nancy Bakman drømmende, mens hun kigger rundt i lokalerne.

Jeg elsker mit job, fordi man kan se forskellen her og nu efter behandlingen; det at fornemme kundernes tilfredshed betyder meget for mig.

Nancy Bakman

Annonce

Stor erfaring

Nancy Bakman har tidligere arbejdet i Mexico City, Canada og Caribien, inden hun for 12 år siden kom til Danmark.

Hun er uddannet kosmetolog og spa-terapeut.

- Jeg har arbejdet inden for faget i 12 år i Vejle; hos Caroline Bjerring og senest i mit eget behandlerrum hos By Blachgaard, siger Nancy Bakman, der har 19 års erfaring i branchen.

Som uddannet inden for massage, zoneterapi, eyelash extensions, der giver én lange vipper uden brug af mascara, og makeup, tilbyder Nancy Bakman en bred vifte af tilbud.

- Jeg elsker mit job, fordi man kan se forskellen her og nu efter behandlingen; det at fornemme kundernes tilfredshed betyder meget for mig, forklarer Nancy Bakman, der udover skønhedsbehandlingerne også har mange års erfaring inden for blandt andet sports-, swedish-, graviditets- og "hot stone"-massage.

Derudover tilbyder hun shiatsu, reflexology, deep tissue, energy work, bamboo og akupressur.

Skønhedssalonen udfører også manicure, pedicure, Lash Lift og voksbehandlinger.

- Jeg har stor erfaring med at udføre voksbehandlinger på en meget nænsom og meget effektiv måde, smiler hun.

Skønhedssalonen Kosmetolog Nancy Bakman er åbnet på Sønderbrogade 16, og her tager indehaveren Nancy Bakman imod. Foto: Flemming Larsen
Nancy Bakman har i Sønderbrogade fået 80 kvadratmeter i stedet for de otte kvadratmeter, hun havde i Vejle Midtpunkt. Foto: Flemming Larsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Alarm 112

Kan du hjælpe?: Muligt vidne til røveri og oplysninger om gerningsmænd efterlyses

CORONAVIRUS

Live: Det er for tidligt at glæde sig over smittetal, mener Mølbak

Fredericia

Har du også fået et uklart svar på coronatest?: Småting kan afgøre, om test er ugyldig

Annonce