Annonce
Erhverv

Langsigtede planer: Kommende ejere af raffinaderiet lover stærkt engagement i de ansatte

Shell Raffinaderiet på Egeskovvej er købt af det amerikanske investeringsselskab Postlane Partners. Det endelige salg forventes at falde på plads i løbet af andet kvartal 2021. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen
Køberne af A/S Dansk Shell og dermed raffinaderiet på Egeskovvej Postlane Partners er grundlagt i 2016 og oplyser, man har et langsigtet investeringsperspektiv.

Fredericia: Da det mandag 25. januar blev offentliggjort, at A/S Dansk Shell er solgt til investeringsselskabet Postlane Partners, var der ikke mange, der kendte til det amerikanske selskab.

Det har heller ikke været muligt at komme i kontakt med virksomheden via telefon, men via raffinaderiet har Postlane Partners sendt en præsentation af virksomheden og deres planer for raffinaderiet til Fredericia Dagblad. Det er den præsentation, som raffinaderiets medarbejdere blev informeret om 25. januar om formiddagen.

Her fremgår det blandt andet, at selskabet betegner sig selv som et uafhængigt investeringsselskab i vedvarende energi, som gerne vil erhverve og optimere energi og infrastrukturelle aktiver med et fokus på bæredygtighed.

Annonce

Over 400 ansatte

Postlane Partners er grundlagt i 2016 af Ruchir Kadakia, Jeff Hodgson og Alpesh Kadakia, som alle har over 20 års erfaring i energi- og finanssektoren. Ruchir Kadakia er desuden indsat som direktør i det dansk registrerede selskab PL ESG Denmark Co APS, som ifølge cvr-registret blev dannet 14. december 2020.


Postlane Partners tror på, at raffinaderiet i Fredericia har enorm langsigtet værdi.

Pressemeddelelse


Postlane Partners hovedkvarter ligger i Stamford i Connecticut i USA og har en række kontorer i Texas, Canada og Frankrig. Virksomhedens aktiver er spredt over Nordamerika og Europa og har over 400 ansatte. Værdien af det samlede selskab er 900 millioner US dollars. Postlane Partners ejer blandt andet Gladiuex Energy, som adskiller en række olierelaterede produkter, og Gladiuex Metals Recycling, som genanvender brugte katalysatorer.

Annonce

Raffinaderiet passer godt ind

Når det kommer til købet af raffinaderiet i Fredericia, så skriver Postlane Partners i præsentationen, at raffinaderiet passer godt ind i virksomhedens strategi, som er at investere i traditionel infrastruktur for olie og omdanne det til en mere bæredygtig platform.

- Postlane Partners tror på, at raffinaderiet i Fredericia har enorm langsigtet værdi som et vedvarende energianlæg gennem kombinationen af sin placering, infrastruktur og dygtige ansatte, skriver man i præsentationen.

Desuden skriver man, at virksomheden vil bevare et stærkt engagement i de ansatte i Fredericia og sikre de højeste standarder inden for sundhed, sikkerhed og miljø for medarbejderne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Fredericia

Ny daginstitution skaber debat: Placering i Madsby er langtfra sikker, fastslår DF

Kultur

Et år efter nedlukning: Idrætsforeninger arrangerer virtuelt motionsløb

Annonce