Annonce
Kultur

Lars Lilholt åbner ny turné i Jelling

Lars Lilholt har tidligere optrådt i Byens Café med sit storytellerkoncept. Her er det fra koncerten i 2016. Arkivfoto: Michael Svenningsen
I januar og februar drager Lars Lilholt på turné og spiller 23 koncerter. Den første foregår i Byens Café i Jelling.
Annonce

Jelling: Siger man Jelling Musikfestival, er Lars Lilholt ofte en af de første musikere, der popper op.

Netop musikfestivalen er medarrangør sammen med Jelling Musikforening, når Lars Lilholt indleder sin kommende storyteller-turné i Byens Café onsdag 22. januar 2019. Dørene åbner klokken 19, og koncerten starter klokken 20.

- I storytellerkonceptet er grundstammen fra Lilholt Band med i et intenst og stilfærdigt sammenspil, hvor der bliver givet plads til at lade instrumenterne tale i en skrøbelig akustisk balancegang mellem enkelhed og kompleksitet, står der i en pressemeddelelse om turnéen.

Udover Lars Lilholt spiller Gert Vincent på el- og akustisk guitar, Kristian Fogh på tangenter, Eddi Jarl på slagtøj og Mads Kjøller-Henningsen på fløjter og drejelire.

Billetter til koncerten kan købes online.

Annonce

Trang til at fortælle historier

Lars Lilholt har tidligere gæstet Byens Café med sit storytellerkoncept. Senest i 2018 og 2016.

"Trangen til at fortælle historier synes aldrig at forlade Lars Lilholts lange krop - blandt andet bevist ved, at han fortalte om dengang i foråret sidste år, hvor han sad ved siden af sin hund, som dyrlægen skulle aflive på grund af sygdom hos hunden," skrev avisens reporter om koncerten i 2016. Den folkekære Lars Lilholt har ifølge sin hjemmeside solgt over to millioner albums gennem tiden. Han har turneret i mange år, lige fra folkrock-legenderne Kræn Bysteds i halvfjerdserne til "De Lyse Nætters Orkester" samt trioen Dalton med Johnny Madsen og Allan Olsen. Gennem flere år har han også optrådt som solist og for nylig i duosammenhæng med Shaka Loveless.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Til sommer skal madrester i poser i nye spande: Fredericias rester skal til Holsted og forvandles til pulp

Danmark

Det skal nok gå gutter

Fredericia

Gode forhold og næsten ingen kø: Flere hundrede er allerede blevet testet for covid-19 i MesseC

Fredericia For abonnenter

Da Fredericia gik i corona-rødt: - Lige pludselig løb vi rigtig hurtigt

Annonce