Annonce
Fredericia

Beredskabet har givet lov: Lars Lilholt-koncert er flyttet fra Kastellet

Lars Lilholt spiller på Bülows Kaserne 6. juli. PR-foto
Event C's koncert med Lars Lilholt Band 6. juli er flyttet til Bülows Kaserne.

Fredericia: Når 6. Juli-festen slippes løs, bliver det blandt andet med en større koncert i gården på Bülows Kaserne for første gang.

Lars Lilholt Band rykker fra den planlagte koncert på Kastellet over i gården på kasernen i stedet. Det er resultatet af, at arrangør EventC har fået tilladelse til at holde koncerter på Bülows Kaserne med op til 3000 publikummer.

- Det har været et ønske fra både os og Fredericia Kommune at bruge både gården og Eksercerhuset til koncerter, men der skulle først styr på sikkerheden. TrekantBrand har godkendt koncerter i gården til 3000 personer. Vi forventer 2500 til Lilholt-koncerten. Der er pt. solgt 750 billetter, hvilket vi er meget tilfredse med, fortæller direktør i EventC, Ulrich Nicolaisen.

Outlandish spillede

Der har én gang tidligere været holdt en koncert i gården på Bülows Kaserne, men det var slet ikke i den skala som Lilholt-koncerten. Det var, mens kasernen blev brugt som asylcenter. Dengang spillede Outlandish for et mindre publikum. Men nu er mulighederne for placering af koncerter hermed blevet udvidet.

- Det giver Fredericia et nyt venue, som man ikke har haft tidligere, siger Ulrich Nicolaisen.

Kastellet vil fortsat blive brugt til koncerter. I udviklingsplanen for EventC står der, at Kastellet på sigt skal geares op i forhold til strøm og vand til toiletter.

Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Hvis det er naturen, man kerer sig om, hvordan kan man så lade en tom pengekasse have ansvaret for naturen?

Læserbrev: Ingen har sagt, at skovejerne i Trelde Skov ikke har passet på deres skov og natur; skoven er endda blevet kanoniseret. Ved en fredning påhviler det Fredericia Kommune at være plejemyndighed og tilsynsførende. Det er muligt, at skovejerne efter en fredning efter det forslag, der er sendt til Fredningsnævnet, stadig har lov at færdes med en sav i dele af skoven, men dér skal de største træer være urørte, have lov at brede sig, skygge, være urørte efter fald, og på sigt vil det dominere skoven. Med det for skovbrug værste scenarie vil det tage incitamentet for at drive skoven med 100 pct. indleven og interesse. Der er ingen til at betale for den tid, man bruger på at pleje en uproduktiv skov. Danmarks Naturfredningsforening stiller heller ikke med frivillige til at passe alt det, de så gerne vil passe på. Hvis det er naturen, man kerer sig om, hvordan kan man så lade en tom pengekasse have ansvaret for naturen? Når Fredericia Kommune ikke har råd til at skifte rørene i et springvand, var det så ikke bedre at lade skoven blive passet som hidtil. Det, kan man være lidt mere sikker på, virker. Der er andre end Danmarks Naturfredningsforening, der kan passe på natur!

112 For abonnenter

Lå på sofaen da det bankede hårdt på døren: Beboer advarede Anne om brand i nabolejlighed

Erhverv

Virksomheder og studerende mødte Google i Fredericia: Danske Medier er kritiske over for Googles bustur

Annonce