Annonce
Kolding

Lars og familien fik en kæmpe overraskelse fra morgenstunden: Fremmed kvinde blev fundet på børneværelset

Lars Skouboe, hans kæreste og deres to drenge på fem og syv år fik sig en kæmpe overraskelse tidligt onsdag morgen, da Lars fandt en fremmed kvinde på et værelse i huset. Hvornår den polske kvinde listede ind i huset, ved han ikke, men han understreger, at hun ikke på nogen måde var uhøflig. Arkivfoto: Louise Lauritsen
Lars Skouboe og hans familie fik sig noget af en overraskelse onsdag morgen. En fremmed, polsk kvinde var af uvisse årsager listet ind i huset og blev fundet på et af børneværelserne.

Kolding: Onsdag morgen blev ikke en morgen som alle andre hjemme hos Lars Skouboe og hans familie i Bramdrupdam.

Ved sekstiden om morgenen vågnede Lars Skouboe og kunne høre nogle lyde oppe fra husets førstesal. Han troede først, at det var en af sønnerne, der var listet ovenpå for at se fjernsyn, men efter lidt tid stod det klart for ham, at det hverken var en af drengene eller kæresten, der rumsterede, så lidt efter halv syv stod han op for at se, hvor lydene kom fra.

Først kiggede han i alle rum i stueetagen og bevægede sig derefter ovenpå, hvor de to drenge på fem og syv år først nu var gået op for at se fjernsyn.

Han opdagede en dametaske i stuen lige ovenfor trappen - der hvor drengene sad. De mente, at det var deres mormors, men Lars Skouboe vidste, at det ikke holdt stik, så han kiggede videre ind på begge drenges værelser, som havde stået tomme om natten, da de sov nedenunder hos forældrene.

På det ene værelse lå en damejakke på gulvet, kunne han se, da han åbnede døren en smule, og da han skubbede døren helt op, så han en fremmed kvinde stå ved vinduet.

- What the fuck, røg det bare ud af munden på mig, fortæller Lars Skouboe nogle timer efter oplevelsen.

Annonce

Vodka og æblejuice

Han hilste på kvinden, og hun svarede på engelsk, hvorefter Lars Skouboe spurgte, hvad hun lavede, og om nogen var efter hende.

- Det var svært at få noget ud af hende, så jeg sagde til hende, at hun skulle blive på værelset, for så kunne jeg lige forklare drengene om situationen og ringe til politiet, forklarer Lars Skouboe, der også fik informeret kæresten om den fremmede dame oppe på 1. sal.


Jeg kan ikke lade være med at tænke på, at hun er en stakkels dame. Hvad skulle ellers få en fremmed dame til at gå ind i et fremmed hjem.

Lars Skouboe


Det viste sig, at politiet allerede kendte til kvinden, der er polak, for tirsdag morgen var hun også blevet fundet i et fremmed hus i Høll.

Hos familien i Bramdrupdam tog de situationen helt roligt. Lars Skouboe understreger, at kvinden hverken var uhøflig eller skræmmende, og selv om han fik et chok, da han fik øje på hende, fik han medlidenhed med hende.

Hun blev budt på frugt og vand men fandt i stedet nogle penge frem og spurgte, om Lars Skouboe ville hente nogle øl. Det afslog han men bød hende i stedet på en sjat vodka og æblejuice og gav hende stille og roligt besked om, at der var et par betjente på vej for at hente hende.

Annonce

Synd for hende

- Jeg kan ikke lade være med at tænke på, at hun er en stakkels dame. Hvad skulle ellers få en fremmed dame til at gå ind i et fremmed hjem? Hun har haft brug for noget tryghed, og hun har jo ikke taget noget her hos os. I stedet var hun undskyldende og grædende. Jeg synes, det er synd for hende, siger Lars Skouboe og tilføjer, at det naturligvis ikke er i orden at gå ind i andre folks hjem.

Han understreger også, at han håber, at sagen ikke vil få fremmedfjendskheden frem i folk, fordi kvinden er fra Polen.

- Det her var en kvinde, der havde brug for hjælp, ligesom alle andre mennesker kan få brug for. Hun har vel bare prøvet at tage vare på sig selv, siger Lars Skouboe, der fik at vide af kvinden, at hele hendes familie er i Polen.

Lars Skouboe fortæller i øvrigt, at han må have glemt at låse husdøren om aftenen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Fredericia For abonnenter

Værtshusbesøgende nød gensynet med Havfruen: - Det er guld værd at være tilbage

Fredericia

Stilhed før storm: Restauratører forventer større rykind i weekenden

Annonce