Annonce
Middelfart

Ledige billetter til intim koncert: Rikke står bag koncert hjemme i stuen

Martin og Rikke inviterer til koncert hjemme i stuen. Privatfoto.
Der er fortsat ledige billetter til Rikke Haves koncert med sangerinden Julie Maria.

Middelfart: Rikke Have står 29. maj bag en noget anderledes koncertoplevelse, når hun lader sin stue være scene for sangerinden Julie Maria.

Det er Rikke Have, der har fået kontakt til sangerinden, der giver en intim koncert, hvor der maksimum er plads til 35 gæster.

Arrangøren oplyser, at der skal være minimum 25 for, at koncerten bliver en realitet.

"Julie Maria er en af landets mest roste og talentfulde sangskrivere, og hun har for længst fået titlen som Danmarks poetiske popdronning. Men hun er faktisk mere end det. Hun er en unik scenekunstner med en stemme, der går lige ind ad hoveddøren, sange, der går direkte i hjertet, og som afslører vores allesammens skrøbelighed", skriver Rikke Have blandt andet.

"Tilmelding er først til mølle, og man er først sikret billet, når man har betalt. Hvis - mod forventning - at koncerten aflyses, så får I naturligvis pengene retur. Prisen er 250 kroner og kan indbetales til MobilePay - box40040. Udover en fantastisk musikalsk oplevelse sørger vi også for, at der er kaffe og kage til publikum. Det er med i prisen", fortsætter hun.

Rikke Have oplyser, at der fortsat er ledige billetter, og man kan finde begivenheden "Stue koncert med Julie Maria" på Facebook, hvis man vil læse mere om arrangementet.

Stuekoncerten bliver afviklet på Bros Alle 8, i Middelfart.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce