Annonce
Kultur

Legeparkens betalings-aktiviteter bliver selvbetjent i fremtiden

Madsby Legepark har enkelte aktiviteter, som kræver betaling, før man kan bruge dem. Det gælder eksempelvis robåde, Madsbytoget og minigolfbanen. Foto: Søren Gylling

Fredericia: Det er ikke kun aktiviteterne i Madsby Legepark, som oplever fornyelse for tiden.

Betalingen for de aktiviteter i parken, som koster penge at bruge, skifter også karakter. Fremover kommer det nemlig til at ske ved selvbetjening, oplyser Kent Jensen, der er leder af Madsby Legepark.

- Det bliver sådan, at man fremadrettet skal trække et armbånd til aktiviteterne i en automat, forklarer han.

- Armbåndet skal bæres synligt, og udstyret til aktiviteterne, som man lægger tilbage efter brug, hænger ved siden af i samme hus, som automaten er placeret, uddyber Kent Jensen.

Det bliver op til legeparkens personale at holde styr på, om folk også bærer armbåndene, der er tegn på, at de ikke snyder med betalingen. Kent Jensen understreger dog, at personalets rolle ikke er at agere betjente.

- Hvis vi kan se, at folk ikke bærer et armbånd, skal vi spørge dem, om de har husket at betale, men selvfølgelig skal vi ikke rundt og lege politibetjente. Det er ikke meningen med initiativet, siger han.


Hvis vi kan se, at folk ikke bærer et armbånd, skal vi spørge dem, om de har husket at betale, men selvfølgelig skal vi ikke rundt og lege politibetjente.

Kent Jensen, leder af Madsby Legepark


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce