Annonce
Erhverv

Legoland bygger nyt hotel til 200 mio. kr.

I foråret 2019 vil et nyt hotel stå færdigt på området Åstvej 12-14. Legoland bruger 200 millioner kroner på et nyt hotel rettet mod børnefamilier.

Billund: Endnu et hotel vil i løbet af det kommende halvandet års tid skyde op i Billund.

Legoland er i disse dage ved at tage første spadestik til byggeriet af et nyt slotshotel, som kommer til at ligge på Åstvej 12-14 - umiddelbart ved siden af det nuværende Hotel Legoland og dermed meget tæt på Legolands hovedindgang.

Hotellet bliver selvsagt et hotel med overnatningsmuligheder, men det kommer til at se en del anderledes end de fleste andre klassiske hoteller.

- Det kommer til at ligne et slot, som vi kender det fra eventyrerne. Bygget af materialer, der ligner datidens kampesten med Lego-tematiserede tårnværelser og en stor legeplads til hotellets gæster, siger Christian Woller, som er administrerende direktør for Legoland, i en pressemeddelelse.

Annonce

Det nye slotshotel

Pris: 200 mio. kr.Færdig: Foråret 2019

Antal værelser: 142

Antal sengepladser: 710

Restaurantkapacitet: 300

Areal: 8000 kvm

Parkeringspladser: 145

Placering: Åstvej 12-14

Sådan kommer det nye slotshotel til at se ud fra Legolands hovedindgang. Hotellet til en pris på 200 millioner kroner vil stå færdigt i foråret 2019. Illustration: Legoland.

Kun til børnefamilier

Det nye hotel kommer til at indeholde 142 værelser fordelt på to bygninger med hver to etager. Der bliver i alt 710 sengepladser og en restaurant med plads til 300 spisende gæster ad gangen.

På mange måder vil det nye slotshotel blive et helt anderledes byggeri end det hotel, som Legoland i forvejen driver. På det nye hotel vil der ikke blive mange muligheder for diverse konferencer eller lignende arrangementer.

- Hvor Hotel Legoland både rummer et konferencecenter og Lego-tematiseret overnatning i børnehøjde, er slotshotellet udelukkende designet med vores kernemålgruppe, børnefamilierne, for øje, siger Christian Woller.

Færdig i foråret 2019

Der er allerede nu en stor efterspørgsel på overnatningsmuligheder i Billund, og forventningen er, at det er en udvikling, som fortsætter.

- Med en oplevelse som Lego House som vores nye nabo forventer vi i fremtiden endnu større efterspørgsel på overnatning i Billund, og den vil vi altså imødekomme, lyder det fra Christian Woller.

Det nye slotshotel forventes at stå færdigt i foråret 2019. Det kommer til at koste cirka 200 millioner kroner at opføre hotellet.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Klumme

Louises veninde har uhelbredelig kræft: Så længe dit hjerte slår – så tag ingenting for givet

Annonce