Annonce
Trekantområdet

Lejlighederne går som is på en sommerdag: Byggeriet ved fjorden skyder hurtigere op end forventet

Boligområdet kaldet "Skudehavnen", der skyder op ved Sønderåens udmunding i Vejle Fjord, forventes færdigt før oprindeligt planlagt. Arkivfoto: Mette Mørk
Casa forventer at være færdig før tid med boligområdet "Skudehavnen" ved Ibæk Strandvej.
Annonce

Vejle: At bo bynært, nær skov og Vejle Fjord har ikke overraskende vist sig at være en sællert, og Horsens-entreprenørvirksomheden Casa bevæger sig nu foran tidsplanen med at opføre det nye boligområde kaldet "Skudehavnen" ved Ibæk Strandvej i Vejle.

Området forventes nu færdig i 2022.

- Vi må sige, at det er gået bedre, end vi kunne håbe på. Vi havde lavet en realistisk plan for, at det ville tage fem år at opføre. Men to år inde i byggeriet har vi allerede færdiggjort fire ud af syv etaper, og vi er godt i gang med femte etape, siger Ditte Hejbjerg Sorknæs, der er kommunikationsdirektør i Casa.

Vejle flytter i ny bolig

  • Vejle er en by med vækst og en af de provinsbyer, der vokser mest i indbyggertal.
  • Det smitter af på byggelysten i byen, hvor det ene boligprojekt efter det andet skyder op i midtbyen, på havnen og andre dele af byen.
  • Vejle Amts Folkeblad besøger hen over sommeren en stribe af de nyopførte boligprojekter. Både dem, der knap er indflytningsklare til dem, der har haft lejere og ejere et par år.

Casa begyndte at opføre den nye bydel ved Ibæk strandvej i 2018 og er på vej med godt 200 boliger.

Byggeriet opføres i takt med, at Casa sælger de syv byggefelter, og Ditte Hejbjerg Sorknæs vil ikke sætte en dato på for, hvornår i 2022 området er færdigudviklet.

Annonce

Det handler om beliggenhed

Netop placeringen gør det lettere for entreprenørvirksomheden at finde investorer til at investere i ejendommene.

- Det er en superattraktiv placering ved Vejle Fjord. Det er så fortærsket at sige, at det handler om beliggenhed, men sådan er det bare. Når der er efterspørgsel, kan vi bygge hurtigere, siger Ditte Hejbjerg Sorknæs.

Casa har allerede opført 54 almene boliger for boligforeningen Lejerbo, og de første flyttede ind i lejlighederne sidste år.

Casa opfører også boliger for SPI Ejendomme A/S. Det er på tale, at Horsens-entreprenøren også skal bygge et bofællesskab for Ecovillage.

Casa købte den 35.000 kvadratmeter store grund af Vejle Kommune i maj 2017. Området er opdelt i tre områder, Strandgaderne, Fjordhusene og Strandparken. Byggeriet er tegnet af ERIK-arkitekter.


Det er en superattraktiv placering ved Vejle Fjord. Det er så fortærsket at sige, at det handler om beliggenhed, men sådan er det bare. Når der er efterspørgsel, kan vi bygge hurtigere.

Ditte Hejbjerg Sorknæs, kommunikationsdirektør i Casa
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Gode forhold og næsten ingen kø: Flere hundrede er allerede blevet testet for covid-19 i MesseC

Danmark

Sådan ruster vi EU til fremtiden

Fredericia

Corona-testbiler på vej: I weekenden kan borgere blive testet

Fredericia

Investeringer på vej i midtbyen: Gothersgade Syd bliver permanent gågade

Annonce