Annonce
Fredericia

Lemans 175 ansatte i Taulov fejrer 120 års jubilæum: Dagen fejres med lækkerier hele dagen

Transport- og logistikvirksomheden Leman kan fejre 120 års jubilæum. Virksomheden har en afdeling i Taulov med omkring 175 ansatte. Pressefoto
Transport- og logistikvirksomheden blev grundlagt i København af Paul Lehmann, som så ind i fremtiden og fokuserede sin forretning på spedition.
Annonce

Fredericia: Fredag 16. oktober 2020 er det 120 år siden, at Paul Lehmann indskød 25 kroner fra sin private konto, anskaffede en telefon, lejede lokaler i København og dermed grundlagde Leman-koncernen.

Det oplyser Leman i en pressemeddelelse.

Transport- og logistikvirksomheden har navigeret sig gennem to verdenskrige og adskillige globale kriser og har i dag cirka 700 ansatte i Danmark, USA, Storbritannien, Sverige, Norge, Finland og Grønland. Heraf arbejder omkring 175 af dem i Taulov.


Corona og ikke mindst hacherangrebet har naturligvis påvirket vores forretning. Men det har samtidig bevist, at vi har et stærkt fundament og dygtige medarbejdere, der hurtigt og innovativt kan omstille forretningen til de nye vilkår.

Thomas Krøyer, adm. direktør


Markeringen af jubilæet kan ikke fejres på sædvanlig vis med en stor fest på grund af corona. Derfor bliver det i stedet fejret lokalt på alle lokationer med lækkerier hele dagen - dog under hensyntagen til lokale coronarestriktioner.

I Taulov begynder dagen med brunch, fortsætter med smørrebrød til frokost og slutter med lagkage til eftermiddagskaffen.

Annonce

Corona og hackerangreb presser virksomheden

Gennem koncernens 120 år har der kun siddet seks direktører i direktørstolen, senest Thomas Krøyer, som tiltrådte stillingen for seks år siden.

- Det første større opkøb, jeg var med til, var, da vi købte DanCargo for seks år siden. Vi har siden fordoblet koncernen samt moderniseret virksomheden på en række parametre, og jeg håber og tror, at det vil lykkes os at udvikle og ekspandere forretningen endnu mere over de næste år, fortæller administrerende direktør i Leman-koncernen Thomas Krøyer i pressemeddelelsen og fortsætter:

- Vi kan derved opnå en bedre skalerbarhed og blive mere modstandsdygtig overfor de udfordringer, der opstår hen af vejen.

Netop udfordringer har været med til at sætte sit præg på koncernen i jubilæumsåret. Både coronapandemien og et efterfølgende hackerangreb har udfordret Leman i indeværende år.

- Corona og ikke mindst hacherangrebet har naturligvis påvirket vores forretning. Men det har samtidig bevist, at vi har et stærkt fundament og dygtige medarbejdere, der hurtigt og innovativt kan omstille forretningen til de nye vilkår, siger direktøren.

Leman-koncernens mål er at fordoble omsætningen indenfor de næste tre til seks år. Virksomheden forventer at nå en omsætning på fem milliarder kroner inden 2025.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Materiale fra Hizb ut Tahrir delt ud i Korskærparken - angriber integrationsminister

Fredericia

Halvfarlig plet i Fredericia skal viskes ud: Rema 1000 søger om ny adgangsvej

Danmark

Få overblikket: Må man ikke længere invitere 12 familiemedlemmer til 50-års fødselsdag?

Fredericia

Dagens coronatal fra Fredericia: En 50-59-årig smittet føjet til statistikken

Fredericia For abonnenter

Sådan vil Rema 1000 og kommune rette op på småkaos på Egeskovvej: Også slut med lastbiler på tværs

Fredericia

Fredericia rykker op i børnepasningens superliga - 22 ekstra pædagoger skal ansættes

Annonce