Annonce
Kolding

Diskoteksejer fik almindeligt job for at have noget at stå op til: Genåbningen er som at få sit liv tilbage

Thomas Lunderskov har ikke kunnet invitere til fest på Tordenskiold i 15 måneder, men fra 1. september kan han endelig åbne sit diskotek igen. Arkivfoto: Steffen Nielsen
Thomas Lunderskov fra diskoteket Tordenskiold er med egne ord ikke til at skyde igennem efter den seneste genåbningsplan, som betyder, at diskoteker kan se frem til at invitere til fest igen fra 1. september.

Kolding: - Jeg har en kammerat, som plejer at sige, at han skal sove i sin fodboldtrøje, når hans fodboldhold har vundet, og jeg tror da, at jeg skal sove i min Tordenskiold-t-shirt i nat. Det, synes jeg, er passende, når nu Tordenskiold har vundet.

Thomas Lunderskov er en mildt sagt glad mand, efter et flertal i Folketinget natten til torsdag blandt andet besluttede, at diskoteker og natklubber igen kan åbne for gæster 1. september.

Til den tid er det halvandet år siden, Thomas Lunderskov og alle andre diskoteksejere måtte lukke deres virksomheder ned på grund af coronaepidemien, og siden har der ikke været andet at stille op end at vente. Og vente. Og vente.

Annonce

Derfor er det også en stor lettelse for Thomas Lunderskov, at han nu har en konkret dato at se frem imod.

- Jeg er positivt overrasket. Vi havde ikke regnet med, at vi fik en dato, så det var meget positivt, og vi er næsten ikke til at skyde igennem i dag. Der er selvfølgelig en lille snert af bekymring, for vi er blevet skuffet før, men med alle dem, der er vaccineret nu, så tror jeg på det, siger han og tilføjer:

- Det er en fornemmelse af, at man får sit liv tilbage igen, det er nok den nemmeste måde at beskrive det på.

Fik nyt job

De første måneder af coronaepidemien håbede Thomas Lunderskov på en hurtig genåbning af Tordenskiold, men efterhånden som tiden gik, nåede han til den erkendelse, at det ikke ville ske foreløbigt, og han gik derfor i gang med at søge et andet arbejde, så han havde noget at give sig til.

Jobbet fandt han hos Vin med mere, hvor han de seneste måneder har arbejdet med salg og indkøb af vin. Et valg, som diskoteksejeren har været glad for.

- Jeg er meget taknemmelig for det, for det har givet mig noget at rive i og noget at stå op til, siger Thomas Lunderskov, som er blevet så glad for arbejdet, at han forventer at fortsætte i det på nedsat tid, når Tordenskiold igen er i gang.

Annonce

Stort arbejde forude

Inden Tordenskiold igen kan invitere til fest, venter der et stort stykke arbejde for Thomas Lunderskov og medejer Carsten Blicher.

- Nu skal vi have tændt for alting og se, hvad der skal repareres, og vi skal have bestilt varer hjem, og der skal gøres fuldstændig hovedrent. Alt andet end det hårde spiritus er jo også udløbet, og vi har ikke måttet pante, mens vi har været lukket ned, fordi vi ikke måtte have nogen indtægt, så der skal også pantes en del, fortæller Thomas Lunderskov, som også den kommende tid skal have styr på personalet.

- Vi skal i gang med at finde en masse personale nu, for vi kommer til at mangle folk. Hvis vi havde 42 ansatte før, så har vi måske halvdelen tilbage nu, højt sat. Så vi skal have fundet en masse nye stjerner, siger han.


Der er selvfølgelig en lille snert af bekymring, for vi er blevet skuffet før, men med alle dem, der er vaccineret nu, så tror jeg på det.

Thomas Lunderskov, Tordenskiold


Annonce
Fredericia For abonnenter

Ejendomsmægler fremhæver Nørrebrogade-ejendom: - Det er meget sjældent, at denne type bolig bliver udbudt

Trafik og politi

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Onsdagens coronatal: 223 testet positiv det seneste døgn

Annonce
Annonce
Annonce
Fredericia

Er dette løsningen? Kaos-kryds skal måske udstyres med hjemmelavede skilte

Fredericia For abonnenter

Karsten istandsatte tidligere kirke med hjælp fra kendt arkitekt - nu skal den sælges

Alarm 112

Pjedsted indhyllet i røg under halmbrand: Ejer bliver nu sigtet

Fredericia

Efter kritik af udledning af grundvand fra Kanalbyen: Miljørapport viser ingen overskridelser

Danmark

Her er de nyeste corona-tal søndag: 497 nye smittetilfælde

Kolding

Flytning af stor Kolding-skole bliver et år forsinket: Må vente på milliondyr renovering af nedlagt skole

Trafik og politi

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Fredericia

Genåbning af Nørreport trækker ud: Men nu lysner det for bilisterne

Erhverv

Trods sydlig fristelse: Ventelister giver fyldte sommerhuse

Fredericia

Efter to års pause: Studenter var tilbage på  Landsoldatpladsen

Fredericia For abonnenter

Enhedslisten og Dansk Folkeparti vil hjælpe de ansatte: - Familieafdelingen skriger på flere flere folk

Fredericia

Lille parti med stort valgprogram: Men personsager vil også fylde i efteråret

Annonce