Annonce
Middelfart

Lev journalistdrømmen ud hos Melfar Posten - vi søger erhvervspraktikanter

Holdet bag Fyens Stiftstidende og Melfar Posten tæller både journalister og mediekonsulenter. Nu søger vi fire friske erhvervspraktikanter, der har lyst til at lave god lokaljournalistik i uge 46. Foto: Mia Harm Madsen
Fire erhvervspraktikanter får i uge 46 muligheden for at blive redaktører på Melfar Posten og dermed bestemme og producere indholdet til den kommende udgivelse.
Annonce

Middelfart: Har du en journalist gemt i maven? Måske skal du i så fald leve den ud i uge 46, hvor Fyens Stiftstidende og Melfar Posten søger fire erhvervspraktikanter.

Du vil blive en del af redaktionens daglige arbejde, hvor vi holder redaktionsmøder og diskuterer dagens udvalgte historier, men de fire praktikanter vil i denne uge blive redaktører, der vælger, hvad den kommende udgivelse af Melfar Posten skal indeholde.

Du skal jonglere med idéer, der skal udvikles til konkrete vinkler, du skal ud og interviewe, du skal fotografere, og så skal du omsætte det hele til spændende artikler, som skal stjæle forsidehistorien på Melfar Posten.

De fire praktikanter vil blive vejledt af en journalist, der hjælper med at få alle detaljer på plads, men det er et krav, at du er selvstændig, tør ringe op til dine kilder for at lave interviewaftaler, og at du selv er i stand til at gennemføre et interview med dem, du vil lave en historie om.

Når du ankommer til redaktionen, skal du desuden have tre gode idéer klar, som vi i fællesskab kan udvikle på, og så vil du blive klædt på til at tage ud og lave din historie.

Lyder det som dig? Så send en kort ansøgning til miam@fyens.dk og fortæl om dig selv og hvorfor, du gerne vil i praktik hos os.

Din ansøgning skal være os i hænde senest onsdag den 21. oktober.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Politisk flertal vil forhindre betaling for vælgererklæringer

FC Fredericia For abonnenter

Eftertanker om FC: De næste to uger definerer sæsonen

Fredericia

Mundbind eller visirer rykker ind på kommunale institutioner - værnemidler er klar

Annonce