Annonce
Fredericia

Lidt træt idrætsanlæg vækkes med 225.000 kroner: Gasværksgrunden shines op

Kultur- og idrætsudvalget sender 225.000 kr. afsted til opfriskning af Gasværksgrunden. De går blandt andet til petanquebanen og til afrensning af betonvægge. Arkivfoto: Mette Mørk
Annonce

Fredericia: Gasværksgrunden midt i byen sættes i stand for 225.000 kroner, oplyser Fredericia Kommune i en pressemeddelelse:

- Grunden, der har set lidt træt ud på det sidste, får renset betonvægge og skiftet stern på servicebygningen, der også forsynes med et nyt skilt.

- Petanquebanen bliver renset og gjort klar til brug, og bølgebænken, der har stået i samme hjørne, bliver fjernet. Der arbejdes på at få lavet en ny bænk, der skal placeres på cirkelpladsen vest for servicebygningen.

- Padel-tennisburet bliver også renset og får ny dør, ligesom belægningen skiftes.

- Selv om vi ikke må forsamles i større grupper, betyder det noget, at vi har steder at mødes – også til aktiviteter og leg, siger Søren Larsen (S), medlem af byrådets kultur- og idrætsudvalg.

Udvalget finder pengene på sit driftsbudget.

Gasværksgrunden blev etableret i 2006 med støtte fra Lokale og Anlægsfonden. Den har også en stor sportsbane, som kan laves om til skøjtebane om vinteren.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Overlæge: Jeg har aldrig set en så langvarigt kritisk syg patient på intensiv som Flemming

Fredericia For abonnenter

Opfordring til de shopping-ivrige: Byt dine julegaver til vintervarer og hjælp butikkerne økonomisk

Fredericia

Butiksformand: Corona var den øjenåbner der skulle til - nu er det de fysiske butikkers tur

Annonce