Annonce
Fredericia

Lidt træt idrætsanlæg vækkes med 225.000 kroner: Gasværksgrunden shines op

Kultur- og idrætsudvalget sender 225.000 kr. afsted til opfriskning af Gasværksgrunden. De går blandt andet til petanquebanen og til afrensning af betonvægge. Arkivfoto: Mette Mørk
Annonce

Fredericia: Gasværksgrunden midt i byen sættes i stand for 225.000 kroner, oplyser Fredericia Kommune i en pressemeddelelse:

- Grunden, der har set lidt træt ud på det sidste, får renset betonvægge og skiftet stern på servicebygningen, der også forsynes med et nyt skilt.

- Petanquebanen bliver renset og gjort klar til brug, og bølgebænken, der har stået i samme hjørne, bliver fjernet. Der arbejdes på at få lavet en ny bænk, der skal placeres på cirkelpladsen vest for servicebygningen.

- Padel-tennisburet bliver også renset og får ny dør, ligesom belægningen skiftes.

- Selv om vi ikke må forsamles i større grupper, betyder det noget, at vi har steder at mødes – også til aktiviteter og leg, siger Søren Larsen (S), medlem af byrådets kultur- og idrætsudvalg.

Udvalget finder pengene på sit driftsbudget.

Gasværksgrunden blev etableret i 2006 med støtte fra Lokale og Anlægsfonden. Den har også en stor sportsbane, som kan laves om til skøjtebane om vinteren.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Trekantområdet For abonnenter

Middelfart-præst har døbt, konfirmeret, viet og begravet i 25 år: - Jeg kan godt finde på at sidde og græde på kontoret

Annonce