Annonce
Danmark

Efter ulykke på Vejlefjordbroen: Alle spor genåbnet - køen er aftagende

Foto: Mia S. Pedersen
Et uheld fredag morgen spærrede Vejlefjordbroen i begge retninger fredag formiddag. Først blev sydgående spor genåbnet, og nu er også nordgående spor igen åben. Køen af aftagende.

VEJLE: Der er nu genåbnet ved Vejlefjordbroen i både sydgående og nordgående retning. Det oplyser Vejdirektoratet fredag klokken 13.

Der har i løbet af eftermiddagen været kødannelser, særligt i nordgående retning og også Vejle by. Køen er nu aftagende, oplyser Vejdirektoratet.

E45 Vejlefjordbroen har været spærret i begge retninger efter et uheld fredag morgen. I første omgang blev der åbnet i sydgående retning, mens nordgående fortsat var spærret et par timer. Men nu er der genåbnet i begge retning. Der er dog fortsat massive kødannelser i nordgående retning.

Vejdirektoratet anbefaler derfor trafikanter at finde alternative ruter udenom Vejleområdet eller eventuelt køre senere. Vejdirektoratet forventer desuden, at trafikken vil være påvirket ud på eftermiddagen.

Annonce

Uheld fredag morgen

Vejlefjordbroen blev fredag morgen spærret i begge retninger efter en ulykke klokken 08.01.

En lastbil med sættevogn ført af en 65-årig mand kørte ind i en personbil. Det skete, fordi den 65-årige lastbilchauffør fik et ildebefindende, oplyser vagtchef ved Sydøstjyllands Politi, Jørn Lindhart, til dr.dk.

En 52-årig mand i personbilen, som blev ramt, er blevet fløjet til Odense med lægehelikopter. Hans tilstand var på daværende tidspunkt kritisk, men han har det efter omstændighederne godt fredag klokken 14.

I bilen sammen med den 52-årige mand sad en 40-årig kvinde. Hun er blevet kørt med ambulance til Kolding Sygehus, fortæller vagtchefen til Vejle Amts Folkeblad.

Selvom de to tilskadekomne er blevet bragt til sygehuset er motorvejen fortsat spærret, hvor et større oprydningsarbejde er i gang.

Det skyldes, at lastbilens sættevogn er væltet. Vognen var fyldt med et sojaprodukt, som nu ligger på kørebanen, og Vejdirektoratet, politi og redning er i øjeblikket i gang med oprydningsarbejde.

Klokken 12.12 er der åbent i sydgående retning, mens nordgående fortsat er helt spærret.

Ulykken gav flere problemer

Da motorvejen blev genåbnet i sydgående retning fredag formiddag på Vejlefjordbroen, var flere bilister involveret i uheld. I alt fem bilister var involveret i mindre uheld.

- Der er tale om følgeuheld, fordi folk bliver for ivrige og bare skal afsted, siger vagtchef Jørn Lindhardt og beder folk om at tænke sig om og køre med omtanke.

Han tilføjer, at der har været to lignende uheld i nordlig retning.

Ulykken og den efterfølgende afspærring af Vejlefjordbroen betyder blandt andet, at patienter havde svært ved at komme frem til Vejle Sygehus, at Sydtrafiks bybusser, hvis rute løber gennem Vejle by, blev 45-60 minutter forsinkede, mens både Vejle Amts Folkeblad og Horsens Folkeblad også udkommer senere end planlagt.

Opdateres.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia For abonnenter

Mystik om søndagens brand i båd - område er lukket af

Annonce