Annonce
Fredericia

Linda blev til Zoey: Jeg syntes ellers, at numerologi var noget vrøvl

Zoey Elinor Rosalinda Poulsen fra Fredericia er både fotograf og numerolog. Foto: PR
Fredericianske Zoey Elinor Rosalinda Poulsen hed ind til sidste år Linda Sloth Dahl. Nu har hun uddannet sig og slået sig ned som numerolog.
Annonce

Fredericia: Man er nødt til at være åben for nye tanker og idéer. Ellers går man glip af for meget i livet.

Den erkendelse er Zoey Elinor Rosalinda Poulsen fra Fredericia nået til. Og det har fået stor betydning for hende.

For nylig afsluttede hun sin uddannelse som numerolog og flyttede til bofællesskabet Regnbuen i Fredericia, hvor hun har etableret sig som både numerolog og fotograf.

- Jeg mente engang, at numerologi var noget mærkeligt noget. Men da en veninde i 2016 fortæller mig, at hun har været ved numerolog og har skiftet navn, bliver jeg nysgerrig. Jeg synes stadig, at det er noget mærkeligt noget, men min nysgerrighed får mig til at læse op på tingene, siger Zoey, som den gang hed Linda.

Da en iværksætterkollega fortæller om sine gode erfaringer med numerologi, skærpes nysgerrigheden yderligere, og Linda finder frem til en gren af numerologien, der pludselig giver mening for hende.

Annonce

Mand ville skilles

Efter at have sat sig grundigere ind i tingene var Linda på vej mod en stor beslutning.

- Jeg sagde til min mand, at "Jeg tror, at jeg vil skifte navn", og han svarede "Så tror jeg, at jeg vil skilles". Men så galt gik det heldigvis ikke, siger Linda, som kort efter skiftede navn til Zoey.

Faktisk besluttede hendes mand at sætte sig ind i teorierne og erfaringerne bag numerologien. Og til sidst besluttede han sig for også at skifte navn. Så nu har hele familien nye navne, fortæller Zoey med glæde i stemmen.

Numerologiens holistiske syn spiller også ind i hendes fotografarbejde. For eksempel prioriterer hun højt at mødes med kunden og lære vedkommende at kende, inden en fotosession sættes op.

Hun kan kontaktes på zoeyelinor.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Efter badeulykke på Østerstrand: Badegæster siger ja tak til mere skiltning

Fredericia

Sikkerhed ved Østerstrand: Forbud mod hovedspring skærpes

Annonce