Annonce
Fredericia

Lions ser tilbage på uddeling af store summer

Tidligere i år fik Headspace Lionsprisen på 25.000 for deres arbejde med at hjælpe unge med små og store problemer. Privatfoto
Annonce

Fredericia: Lions Club i Fredericia har afholdt generalforsamling og valgt ny bestyrelse for det kommende år.

Der har i årets løb været afholdt flere møder og arrangementer, herunder virksomhedsbesøg i samarbejde med clubberne i Taulov og Middelfart.

Man har afholdt det årlige julespil som gav et overskud på i alt 127.000 kroner. Der blev ialt solgt 17.000 lodder og præmier, der primært var sponsoreret af det lokale forretningsliv og firmaer og butikker. Midlerne skal blandt andet bruges i de kommende år til værdigt trængende.

Clubben oplyser, at den i det forløbne år har sendt 100.000 kroner afsted - og i alt siden 1991 har fordelt knap 2,2 millioner kroner. Lions gør opmærksom på, at de bruger nul kroner i administration. Så alle indsamlede midler går videre til støtte og projekter.

Efter generalforsamlingen udgøres bestyrelsen af Præsident Peter Østergaard Christensen, vicepræsident Jan Muus, kasserer Hans Jørgen Andersen, sekretær Steen Clemmensen, clubmester Carsten Sørensen.

Alle med interesse for at vide mere eller deltage i Lions Club Fredericia, kan ringe 28 12 71 86. PFA

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Alarm 112

Tyve har kig på dyrt elværktøj

FC Fredericia For abonnenter

Borgmester afviser beskyldninger: FHK har lige så gode vilkår som alle andre

Danmark

Lægeformand vil have familiejulefrokosten skrottet: - Tricket bliver at holde jul uden at slå bedstemor ihjel

Annonce