Annonce
Kolding

Lis Ravn sagde farvel efter 32 år

Der var lang kø ved indgangen til Socialforvaltningens festsal for at komme til at hilse på Lis Ravn Ebbesen. Foto: Michael Svenningsen

Omkring 200 gæster mødte op for at sige tusind tak for indsatsen, da SF'eren Lis Ravn Ebbesen mandag blev fejret ved en afskedsreception.

Kolding: Der var fyldt godt op i festsalen i senior- og socialforvaltningen på Nicolaiplads, da SF'eren Lis Ravn Ebbesen mandag eftermiddag blev hyldet ved en afskedsreception. Efter 32 år som byrådsmedlem stopper hun i politik, og at det er et hjertevarmt, elsket og meget højt respekteret menneske, som nu siger farvel til Kolding Byråd, blev ingen efterladt i tvivl om.

Som den allerførste takkede borgmester Jørn Pedersen (V) Lis Ravn Ebbesen for ikke blot de markante aftryk, hun har sat på Kolding gennem årene, men også og ikke mindst for hendes samarbejdsvilje og fortrolighed.

- Det har været en sand fornøjelse, sagde Jørn Pedersen, før tidligere byrådsmedlem for SF Margit Vestbjerg, kommunaldirektør Thomas Boe, socialdirektør Lars Rasmussen, Morten Skov fra KFUM's Sociale Arbejde, byrådsmedlem Jesper Elkjær (R) og partifællerne Villy Søvndal og Karina Lorentzen gik til mikrofonen.

- Jeg er sgu stolt af dig, Lis, sagde Lars Rasmussen, som fremhævede Ravn Ebbesens mod og mandshjerte til at stå frem i store kriser.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Fredericia

Hun var SÅ forsigtig, men endte alligevel med at smitte hele familien: Nu advarer Gitte alle andre mod at lade corona-paraderne falde

Annonce