Annonce
Navne

Lise Dyhre Nielsen runder skarpt hjørne hos KA Interiør

Lise Dyhre Nielsen fejrer i januar 10-års jubilæum hos KA Interiør i Grindsted. Foto: Bjarne Lenger Øhlenschlæger
Annonce

Grindsted: Lise Dyhre Nielsen kan fejre 10-års jubilæum hos KA Interiør i Grindsted her i januar 2021. Hun er key account manager med ansvar for at sælge skræddersyede garderobeløsninger til køkkenkæderne og byggemarkeder i hele Jylland.

Lise Dyhre Nielsen begyndte hos KA Interiørs kundeservice for 10 år siden, hvor hun også arbejdede med store projekter, før hun helligede sig salgsarbejdet i forhold til primært køkkenkæderne og byggemarkederne.

Udover at lægge konkrete salgsplaner og forfølge dem så er det blandt andet hende, som uddanner butikspersonalet i at rådgive forbrugerne om køb og indretning af garderobeløsninger.

- Jeg kan rigtig godt lidt kundekontakten, og så synes jeg, at rådgivningsdelen er utrolig vigtig. Jeg ser det som min opgave at bidrage til, at personalet i butikkerne er bedst muligt klædt på til at hjælpe forbrugerne, siger Lise Dyhre Nielsen.

Lise Dyhre Nielsen bor i Grindsted sammen med sin mand og sine to drenge. I fritiden er hun fitnessinstruktør på et spinninghold og til cardiotræning.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Fredericia

Drop nationale test i Fredericia, foreslog Enhedslisten: Usædvanlig alliance bakkede op

Fredericia

Tirsdagens coronatal: Smittetrykket falder fortsat i Fredericia

Annonce