Annonce
Fredericia

FHK faldt med ære mod overmagten fra Aalborg

FHK tager imod de danske mestre fra Aalborg tirsdag aften. Det er en voldsom modstander. Arkivfoto: Søren Gylling
Fredericia HK var med til det sidste men tabte med 36-33 til Aalborg tirsdag aften. Indsatsen var god, og den må give oprejsning efter det grimme nederlag til Kolding.
Annonce

Fredericia: Fredericia HK's spillere faldt, men de faldt med ære mod de danske mestre fra Aalborg. Tirsdagens kamp skulle ind i sine sidste to minutter, før den blev afgjort til Aalborgs fordel. Mestrene vandt med 36-33.

FHK var ikke levnet mange chancer i opgøret, men hjemmeholdet formåede overraskende nok at gøre kampen tæt til det sidste.

Der var debut til Rasmus Boysen, som agerede grundpille i det centrale forsvar, og han gjorde det glimrende. Efter blot fire minutter af kampen, havde han allerede været voldsom ved to modstandere, og det kostede en reprimande fra dommeren.

Fredericia HK-Aalborg 33-36 (17-17)

Håndboldligaen

Mål for FHK: Martin Bisgaard 7, Mathias Hedegaard 5, Nicolaj Nørager 5, Kristian Stoklund 4, Jakob Mikkelsen 4, Anders Kragh Martinussen 3, Rasmus Meyer 2, Kasper Young 2, Rune Andersen 1.

Mål for Aalborg: Lukas Sandell 8, Buster Juul 6, Henrik Møllgaard 5, Magnus Saugstrup 4, Nikolaj Læsø 3, Mark Strandgaard 3, Felix Claar 2, Rene Antonsen 2, Jonas Samuelsson 2, Mads Christiansen 1.

FHK var foran store set hele første halvleg. Føringen blev grundlagt af et angreb, som var fyldt med idéer kombineret med et forsvar, der gjorde målmand Emil Tellerup glimrende.

Da det var vildest, var FHK foran med tre mål. Efter 23 minutter fik Aalborg dog atter kontakt ved 14-14, og fra det punkt fulgtes holdene ad til pausen.

Anders Kragh Martinussen og Kristian Stoklund spillede glimrende, men gæsterne havde et grumt hold: Henrik Møllgaard og Nikolaj Læsø var de mest fremtrædende navne, men de var kun toppen af isbjerget.

17-17 var stillingen i pausen.

Annonce

Anden halvleg

Man sad med en forventning om, at Aalborg ville trække fra efter pausen og lukke kampen, men sådan endte det slet ikke. FHK kæmpede så blodet sprøjtede, og det holdt kampen tæt til det sidste.

Med et par minutter igen, var Aalborg blot foran med 32-31, men en fatal angrebsfejl af Jakob Mikkelsen sendte gæsterne foran med 33-31 og så 34-31. Det blev det endegyldige knæk, og Aalborg vandt med 36-33.

FHK fik dog vist, at de stadig kan spille håndbold.

Næste kamp spilles på mandag på udebane mod Ribe-Esbjerg.

Genlæs vores liveopdatering fra kampen her:

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Coronavirus

Live: Partier afviser regeringens forslag om øget brug af mundbind

Annonce