Annonce
112

Livløs person fundet ved Trelde Næs: Alt tyder på, det er forsvunden 33-årig kvinde

Sydøstjyllands Politi har endnu ikke endeligt fastslået identiteten på den kvinde, der blev fundet livløs i vandet ved Trelde Næs søndag eftermiddag. Men det har en formodning. Foto: Kathrine Jensen
Forbipasserende fandt søndag eftermiddag en livløs person i vandet ved Trelde Næs. Sydøstjyllands Politi er ret sikre på, at der er tale om den kvinde, der i sidste weekend forsvandt i vandet ved netop Trelde Næs.

Trelde Næs: Sidste weekend forsvandt en 33-årig kvinde fra Fredericia ved Trelde Næs, nord for Fredericia. Hun formodedes omkommet, og søndag eftermiddag fik Sydøstjyllands Politi en melding om, at en forbipasserende havde fundet en livløs person ved Trelde Næs.

Hvorvidt det drejede sig om en og samme person, har det meste af eftermiddagen været uvist, men nu har politiet meldt nyt ud.

- Vi er ret sikre på, det er hende, lyder det fra vagtchef ved Sydøstjyllands Politi, Jesper Brian Jensen.

Den afdøde kvinde er dog ikke endeligt identificeret, og det vides ikke på nuværende tidspunkt, hvornår det vil ske. Men der er ifølge vagtchefen omstændigheder, der får alt til at tyde på, at der er tale om netop den 33-årige forsvundne kvinde. Det drejer sig blandt andet om signalement og påklædning.

Det var en redningsbåd fra Trekantbrand, der fik bjærget kvinden i vandet ved Trelde Næs. Meldingen i beredskabets system lød på en redning ved skrænt, men det viste sig altså at være en livløs kvinde.

Ifølge vagtchefen var der lidt logistiske udfordringer med at få bjærget kvinden.

- Vi var nødt til at få en båd i vandet, fordi hun ikke var skyllet op på stranden, men lå et par meter ude i vandet, siger Jesper Brian Jensen.

Meldingen kom klokken 13.24 søndag eftermiddag.

De pårørende er ifølge vagtchefen underrettet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Kø og kaos ved tilsandet rampe - Men så tog Benny fra Varde affære

Annonce