Annonce
Fredericia

Lokal elev blev årets sælger

Camilla Fisker fra HHX på IBC Fredericia Middelfart løb med 1. pladsen, mens Finn Helmer fra Praktikcentret på IBC Aabenraa fik 3. pladsen i eventen Årets Sælger. PR-foto

Camilla Fisker fra IBC Fredericia Middelbart vandt førstepladsen i forbindelse med dansk-tysk konkurrence

Fredericia: Camilla Fisker fra HHX på IBC Fredericia Middelfart løb med 1.-pladsen, da eventen Årets sælger løb af stablen hos IHK Industri- og Handelskammeret i Flensburg onsdag 26. september 2018. Det er en event, der har til formål at fremme mulighederne for uddannelse på tværs af den dansk-tyske grænse.

Det var to danske IBC-elever og seks tyske detailelever fra tre nordtyske erhvervsskoler, som konkurrerede om at blive årets sælger. Her skulle de bevise, at de kunne begå sig i hverdagen i grænseregionen.

De to danske elever fra IBC og heriblandt altså Camilla Fisker skulle inden for få minutter sælge et kendt produkt til en kunde på tysk, og de tyske elever skulle sælge deres produkt på dansk. Herefter skulle alle eleverne sælge et produkt, som de ikke i forvejen have forberedt, men denne gang på deres modersmål.

Flere af eleverne var enige om, at det ikke var sproget, der var det svære. Det var derimod at skulle sælge et produkt, de ikke umiddelbart havde kendskab til.

En dansk-tysk jury vurderede herefter, hvem der var mest overbevisende og havde præsenteret de forskellige produkter på bedst mulig vis.

Camilla Fisker fra HHX på IBC Fredericia Middelfart løb som nævnt med 1.-pladsen, mens Finn Helmer fra Praktikcentret på IBC Aabenraa tog sig af 3.-pladsen.

Eventen Årets sælger er en årlig begivenhed for at fremme det grænseoverskridende samarbejde og for at vise de muligheder, der er på begge sider af grænsen samt de muligheder, der er for at blive faglært.

Der var god opbakning til lokale Camilla Fisker på tilskuerpladserne. PR-foto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Ingen har givet sig til kende: Kommunen efterlyser bådejere på brandtomt

Danmark

Lyt med: Louises mand døde af kræft som 37-årig - Jeg fører vores livsværk videre i hans ånd

Annonce