Annonce
Erhverv

Lokal Fakta forvandles og skifter navn: Får flere varer i butikken

Snart fjernes det røde Fakta-skilt på Adelvej i Taulov. I stedet bliver grøn den fremtrædende farve, og butikken kommer til at hedde Coop 365. Foto: Søren Gylling
Fakta i Taulov skifter navn og koncept. Fra 5. februar hedder den "Coop 365", og det betyder blandt andet langt flere varer på hylderne for kunderne. - Det bliver billigere end Fakta, siger salgschef.
Annonce

Taulov: Fredag 5. februar åbner et forvandlet supermarked i Taulov.

Fakta på Adelvej forvandles til Coop 365, og forberedelserne er i fuld gang.

- Vi udvider vores varesortiment med op til 800 varenumre i forhold til Faktas sortiment i dag. Vi vil gerne, at kunder kan handle færdigt. Så du ikke står og mangler noget, men kan handle færdigt. Det er hele grundtanken, siger Kasper Heidelbach, som er salgschef for Coop i Trekantområdet.

Annonce

Salgchef: Forvent lavere priser

Fra 27. januar lukkes Fakta, og der gøres klar til den butik. Coop 365 er kædens koncept for "fremtidens lavprissupermarked", der første gang blev lanceret i 13 butikker i Danmark i august 2020. Kunderne kommer ifølge salgschefen også til at mærke flere ændringer.

- Vi drejer også på priserne. Kunderne vil opleve, at varerne bliver billigere. Coop 365 er billigere end Fakta på både fastvarer og tilbudsvarerne, siger Kasper Heidelbach.

Han henviser til et pristjek i september i dagbladet B.T., hvor Coop 365 var næstbilligst i en test af otte supermarkeder, kun akkurat slået af Rema 1000.


Vi drejer også på priserne. Kunderne vil opleve, at varerne bliver billigere.

Kasper Heidelbach


Når der kommer flere varenumre i supermarkedet på Adelvej, betyder det ifølge Kasper Heidelbach også en ekstra satsning på økologiske varer. Desuden kommer der flere varer fra kædens egen vareserie "Coop 365".

Annonce

Inspiration til måltidet

Et nyt måltidsområde vil møde kunderne lige efter indgangen til butikken. Det skal give den hurtige inspiration til kunden, fortæller Kasper Heidelbach.

- Her prøver vi at samle bakeoff, frugt, grønt, kød og en masse convenience. Altså det nemme og hurtigte måltid til forbrugeren. Når du kommer ind, kan du næsten handle færdigt i det forreste område, hvor vi gerne vil tilbyde alt til det nemme, gode og hurtige måltid, fortæller Kasper Heidelbach.

Nyt koncept er en mellemting

Da Coop i september lancerede 13 nye Coop 365-butikker, var det et nyt format. En mellemting mellem et discountsupermarked og et kvalitetssupermarked, fortalte Coop.

Butikkerne blev betegnet som ”testbutikker”, hvor der satset på ”den grønne linje” med mere økologi. Om Coop 365 bliver en egentlig kæde, afgøres i begyndelsen af 2021, har Coop tidligere meldt ud.

Faktas omdannelse til Coop 365 i Taulov er en del af ”andet testrul”, oplyser Kasper Heidelbach, Coops salgschef i Trekantområdet.

Som en del af ændringen skiftes beholdere til frost- og kølevarer også, og dermed skæres der ned på energiforbruget.

Annonce

Konkurrenter på nabogrunden

Medarbejderne fra Fakta fortsætter med over i det nye koncept og i nye uniformer. Det sker fortsat med butikschef Daniella Bjørnsted Andersen i spidsen ved første åbningsdag 5. februar.

I Trekantområdet findes der i forvejen et Coop 365-supermarked i Bredballe. I Taulov bliver det forvandlede supermarked en del af et udvidet handelscentrum på Adelgade. Mandag offentliggjorde Netto åbningen af et nyt supermarked på nabogrunden, som åbnes til sommer.

Der er flere forandringer i gang på Adelvej. Mandag offentliggjorde Netto, at der opføres en ny butik lige ved siden af den nuværende Fakta-butik.Foto: Søren Gylling
Entreprenørmaskinerne er i gang på Adelvej. Til sommer åbner en ny Netto. Foto: Søren Gylling
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Fredericia For abonnenter

Opfordring til de shopping-ivrige: Byt dine julegaver til vintervarer og hjælp butikkerne økonomisk

Fredericia

Fire nye smittede og en del flere vaccinerede: Fredericia rasler også ned ad træls liste

Annonce