Annonce
Fredericia

Lokal fodboldklub: Nyt hold, nye sponsorer, nye trænere og nye ambitioner

EGIF Fodbold i Erritsø lægger en ny og ambitiøs plan for sine U10 og U11-drengehold. Her er de fodboldglade drenge i fart omkring (fra venstre) ny assistenttræner Jakob Jensen, sportslig ansvarlig Søren Kempel, ny cheftræner Jason Campbell, træner Jacob Steenbach, træner Mathilde Bøgstrup, ny træner Thomas Olander, træner Dennis Madsen og træner Michael Busse. Den nye plan baserer sig på lokal opbakning, frivillig indsats, holdånd, talent og ambitioner -og sponsorer. Foto: Peter Friis Autzen
De bedste spillere skal kunne folde sig ud i Erritsø. Og samtidig skal bredden og klub-ånden bestå. EGIF Fodbold går helt nye veje.
Annonce

Erritsø: Det er ikke en god idé for en fodboldspiller at sigte efter himlen. Men hans klub må gerne.

EGIF Fodbold har valgt at tage helt nye skridt for både at fastholde sine bedste drengespillere i Erritsø - og samtidig give alle andre mulighed for at udvikle sig optimalt med sport og fællesskab.

- Vi slår vores U10 og U11-hold sammen til ét hold og sætter samtidig ekstra trænerkræfter ind, siger Søren Kempel, der er sportslig ansvarlig for det nye setup.

Nye sponsorater

EGIF Fodbold har landet tre store sponsorater, som udgør det økonomiske grundlag for den nye satsning med blandt andet nye trænerkræfter.

Det lokale software-firma Vemco Group lægger 35.000 kroner om året i mindst to år.

Kempel Tømrer Firma, som Søren Kempel driver, lægger 25.000 kroner om året i mindst to år.

Danske Banks filial i Fredericia er også sponsor i mindst to år, men ønsker ikke at oplyse med hvilket beløb.

Det drejer sig om 45-50 drengespillere. Nogle af dem er så dygtige, at andre klubber allerede fisker efter at få dem til at skifte klub. Når dét sker, er det ikke altid til glæde for den dreng, der falder for fristelsen.

- Vi har set nogle, der skifter, før de er klar til det. Og så mister de lysten til at spille fodbold. Og det er synd, siger Søren Kempel.

Med det nye setup kommer drengene til at sætte ét 11-mands-hold op, som bliver klubbens a-hold. Og derunder spiller to ottemands-hold.

Søren Kempel regner med, at det nye hold kan nå nogle af de sportslige ambitioner, der skal til for at holde på de bedste spillere. Han vil helst ikke præcisere sine ambitioner, men hårdt presset går han med til at være konkret.

- Vi regner med at tage det jyske mesterskab om tre år, siger han og griner af, at svaret sådan skal trækkes ud af ham.

Annonce

Nye trænere

Det nye setup får også nye trænerkræfter ved, at hele fire nye trænere træder til.

Jason Campbell, der også er træner ved KFUM Fodbold, bliver cheftræner. Jakob Jensen og Thomas Olander bliver assistenttrænere. Og Budo Sabanovic bliver målmandstræner.


De bedste skal have lyst til at blive i Erritsø. Det har vi alle glæde af.

Søren Kempel, sportslig ansvarlig


- Jeg er med på grund af de sportslige ambitioner, siger Jason Campbell, som allerede da det nye hold-setup blev præsenteret for de småfrysende drenge sidst på torsdag eftermiddag, benyttede lejligheden til at hilse på knægtene.

Med så mange nye kræfter er der brug for økonomi. Det skal et nyt forældre- og sponsorudvalg arbejde med løbende. Men allerede nu er tre store sponsorer på plads til at dække udgifterne i mindst to år.

Klubben vil ikke afsløre alle detaljer i økonomien, men der er tale om en samlet, ny sponsoropbakning i omegnen af 80.000-90.000 kroner om året.

De tre sponsorerer, der bærer det nye EGIF Fodbold-projekt (fra venstre): Anel Turkanovic fra Vemco Group, Søren Kempel fra Kempel Tømrer Firma (som også er sportslig ansvarlig i klubben) og filialdirektør Mette Høyer fra Danske Bank i Fredericia. Foto: Peter Friis Autzen
Det nye trænerteam hilste på drengene sent torsdag eftermiddag, hvor den nye plan blev præsenteret i regn og rusk. Her er det cheftræner Jason Campbell. Foto: Peter Friis Autzen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce