Annonce
Kolding

Lokalt folketingsmedlem: Vi bør lytte til brandvæsenets argumenter for udvidelse af motorvejen

Christian Rabjerg Madsen (S) har i lang tid involveret sig i debatten om et ekstra spor på motorvejen omkring Koldig Arkivfoto: Søren Gylling
Christian Rabjerg Madsen (S) vil tage Trekantbrands argumenter for en udvidelse af motorvejen omkring Kolding med sig til de debatter, der kommer til at være om en udvidelse af motorvejen.
Annonce

Kolding: En udvidelse af motorvejen omkring Kolding har i lang tid ligget det lokale folketingsmedlem Christian Rabjerg Madsen (S) på sinde. Derfor mener han også, at politikerne bør spidse ører, når Trekantbrand fortæller, at et ekstra spor på motorvejen vil have positiv effekt på trafiksikkerheden.

Ifølge Jarl Vagn Hansen, der er beredskabsdirektør i Trekantbrand, vil et ekstra spor betyde færre ulykker på motorvejen, hvilket ifølge ham også er tilfældet på strækningen mellem Middelfart og Nr. Aaby, der blev udvidet for få år tilbage.

- Jeg synes, det er et væsentligt argument i den debat, der drejer sig om, hvordan vi skal håndtere den stigende trafikmængde rundt om vores by. Det er noget, vi bør lytte til, og det er ikke nogen hemmelighed, at jeg har kæmpet i mange år for at få håndteret trafiksituationen omkring Kolding, og i og med at der nu kommer nye argumenter fra de lokale myndigheder, så er det også noget, jeg vil tage med i den videre debat, siger Christian Rabjerg Madsen.

Annonce

Drøfte med minister

Folketinget vil dog først forhandle ny trafikaftale, når der ligger en klimaplan klar. Trafikaftalen vil med stor sandsynlighed således ikke være klar før tidligst i 2021.

- Forud for, at vi skal lave en stor infrastrukturplan, vil jeg dog tage argumenterne med i de debatter, vi kommer til at have i Socialdemokratiet og på Christiansborg. Jeg kommer til at drøfte den her sag med transportminister Benny Engelbrech (S), fordi det er så afgørende lokalt, at vi får løst den her udfordring, siger Christian Rabjerg Madsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Se billederne: Mette Frederiksen og Bo Tengberg er blevet gift på Møn

Annonce