Annonce
forside

Lokal Gazelle-virksomhed solgt til konkurrent for to-cifret millionbeløb

OnlinePartners blev grundlagt i 2010 af Rune Bruun Hansen (midten) i Kolding og Tina Halkjær tiltrådte som partner i 2015. Nu har konkurrenten s360 købt Kolding-virksomheden. Administrerende direktør i s360 er Jakob Vedel (th), der er medstifter af selskabet. Foto: s360

Det digitale marketingsbureau OnlinePartners fra Kolding er solgt til konkurrenten s360. Samlet beskæftiger selskabet nu 70 medarbejdere.

Kolding: Det digitale marketingsbureau s360, der har base i Aarhus, vokser med 20 medarbejdere, efter virksomheden har købt konkurrenten OnlinePartners, der ligger i Kolding.

Både s360 og OnlinePartners er specialister i at optimere virksomheders tilstedeværelse på platforme som Google og Facebook. Med købet bliver s360 en af de store spillere på markedet med en forventet omsætning i år på over 100 mio. kr, lyder det i en pressemeddelelse.

Mens OnlinePartners to gange har modtaget Børsens Gazellepris, så strøg s360 i 2018 helt til tops som landets bedst indtjenende virksomhed inden for digital markedsføring på Computerworlds liste over IT-kometer.

OnlinePartners solgt

OnlinePartners blev grundlagt i 2010 af Rune Bruun Hansen i Kolding og Tina Halkjær tiltrådte som partner i 2015.

Virksomheden er specialiseret i digital marketing, som bl.a. handler om at optimere kunders digitale tilstedeværelse på platforme som Google og Facebook. Virksomheden har omkring 20 medarbejdere og modtog både i 2016 og 2017 Børsens Gazellepris.

s360 blev stiftet i 2011 af barndomsvennerne Jakob Vedel og Mathias Hillerup Larsen. I 2016 havde virksomheden 20 medarbejdere, sidste år rundede de 50, og med opkøbet af OnlinePartners har s360 i dag omkring 70 medarbejdere.

Internationalt perspektiv

De to nuværende ejere af OnlinePartners, Rune Bruun Hansen og Tina Halkjær, fortsætter som henholdsvis senior digital strategist og client director i s360, hvor Rune Bruun Hansen ligeledes bliver en del af ejerkredsen sammen med s360-grundlæggere Jakob Vedel og Mathias Hillerup Larsen og andre ledende medarbejdere samt Egmont Publishing.

- I vores dialog er jeg blevet bekræftet i, at vores kultur i OnlinePartners harmonerer rigtig godt med kulturen i s360. Derudover kan s360 give os adgang til endnu flere kompetencer samt et internationalt perspektiv, som jeg er sikker på, at både medarbejdere og kunder i OnlinePartners vil få stor glæde af, siger Rune Bruun Hansen, der grundlagde bureauet i 2010.

s360 vil efter opkøbet beskæftige omkring 70 medarbejdere fordelt på hovedkontoret i Aarhus, afdelingerne i København, Malmø og Helsinki samt på OnlinePartners nuværende kontor i Kolding.

- Vi forventer en fortsat vækst, hvor der er brug for de dygtigste folk inden for digital marketing, og derfor er vi selvfølgelig enormt glade for, at alle medarbejdere kan fortsætte som en del af s360, siger Jakob Vedel.

Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Troels Lund skyder igen: Jeg sigter meget præcist på de røde, transportminister

Læserbrev: Veje og kollektiv transport bør ikke være en politisk kampplads, mener transportminister Benny Engelbrecht, der derfor beder mig sænke sigtekornet. Hertil er der vel blot at sige: Jo, investeringer i vores fælles infrastruktur - veje, tog, broer - er i høj grad en politisk kampplads, og især nu, hvor en svag socialdemokratisk regering har ladet hele sin overlevelse afhænge af de røde partier i Folketinget. Fakta er nemlig, at den brede transportaftale, som transportministeren drømmer om, kan ende med at blive et mareridt for alle virksomheder og borgere i Østjylland og mange andre steder i landet. De røde støttepartier siger klart fra overfor "mere asfalt", som de kalder det. Det kan så meget vel resultere i, at E45 ikke udbygges - selv om det var en central del af både den tidligere regerings plan og også et meget klart løfte fra fremtrædende socialdemokrater i valgkampen. Finansminister Nicolai Wammen, der er valgt i Aarhus, skrev meget specifikt i sin kandidattest på TV 2: "På den korte bane har E45 topprioritet." Nu er regeringens topprioritet at lave en bred aftale med motorvejs-fjendske partier som SF og Enhedslisten. Derfor er der i høj grad brug for at rette sigtekornet præcist på de røde - i håb om blot at plaffe de værste vildskud ned.

Annonce