Annonce
forside

Lokal Gazelle-virksomhed solgt til konkurrent for to-cifret millionbeløb

OnlinePartners blev grundlagt i 2010 af Rune Bruun Hansen (midten) i Kolding og Tina Halkjær tiltrådte som partner i 2015. Nu har konkurrenten s360 købt Kolding-virksomheden. Administrerende direktør i s360 er Jakob Vedel (th), der er medstifter af selskabet. Foto: s360

Det digitale marketingsbureau OnlinePartners fra Kolding er solgt til konkurrenten s360. Samlet beskæftiger selskabet nu 70 medarbejdere.

Kolding: Det digitale marketingsbureau s360, der har base i Aarhus, vokser med 20 medarbejdere, efter virksomheden har købt konkurrenten OnlinePartners, der ligger i Kolding.

Både s360 og OnlinePartners er specialister i at optimere virksomheders tilstedeværelse på platforme som Google og Facebook. Med købet bliver s360 en af de store spillere på markedet med en forventet omsætning i år på over 100 mio. kr, lyder det i en pressemeddelelse.

Mens OnlinePartners to gange har modtaget Børsens Gazellepris, så strøg s360 i 2018 helt til tops som landets bedst indtjenende virksomhed inden for digital markedsføring på Computerworlds liste over IT-kometer.

Annonce

OnlinePartners solgt

OnlinePartners blev grundlagt i 2010 af Rune Bruun Hansen i Kolding og Tina Halkjær tiltrådte som partner i 2015.

Virksomheden er specialiseret i digital marketing, som bl.a. handler om at optimere kunders digitale tilstedeværelse på platforme som Google og Facebook. Virksomheden har omkring 20 medarbejdere og modtog både i 2016 og 2017 Børsens Gazellepris.

s360 blev stiftet i 2011 af barndomsvennerne Jakob Vedel og Mathias Hillerup Larsen. I 2016 havde virksomheden 20 medarbejdere, sidste år rundede de 50, og med opkøbet af OnlinePartners har s360 i dag omkring 70 medarbejdere.

Internationalt perspektiv

De to nuværende ejere af OnlinePartners, Rune Bruun Hansen og Tina Halkjær, fortsætter som henholdsvis senior digital strategist og client director i s360, hvor Rune Bruun Hansen ligeledes bliver en del af ejerkredsen sammen med s360-grundlæggere Jakob Vedel og Mathias Hillerup Larsen og andre ledende medarbejdere samt Egmont Publishing.

- I vores dialog er jeg blevet bekræftet i, at vores kultur i OnlinePartners harmonerer rigtig godt med kulturen i s360. Derudover kan s360 give os adgang til endnu flere kompetencer samt et internationalt perspektiv, som jeg er sikker på, at både medarbejdere og kunder i OnlinePartners vil få stor glæde af, siger Rune Bruun Hansen, der grundlagde bureauet i 2010.

s360 vil efter opkøbet beskæftige omkring 70 medarbejdere fordelt på hovedkontoret i Aarhus, afdelingerne i København, Malmø og Helsinki samt på OnlinePartners nuværende kontor i Kolding.

- Vi forventer en fortsat vækst, hvor der er brug for de dygtigste folk inden for digital marketing, og derfor er vi selvfølgelig enormt glade for, at alle medarbejdere kan fortsætte som en del af s360, siger Jakob Vedel.

Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Forældre i kamp for Ungdommens Hus: - Havde det ikke været for huset, havde vores datter aldrig fået sin studentereksamen

Leder For abonnenter

Leder: Men vil borgerne landdistrikterne?

I sidste uge kom en god nyhed til landdistrikterne. En planlagt besparelse på 30 mio. kr. på de såkaldte LAG-midler bliver trukket tilbage, så landdistrikterne nu har 90 mio. kr. om året fra staten til udvikling - oveni et EU-tilskud. Pengene falder på et tørt sted, for banker og andre investorer har en tendens til at smække kassen i, så snart postnummeret bliver nævnt. Derfor er de såkaldte LAG-midler, der de seneste 11 år har været med til at udvikle og bevare livet i de mindre landsbyer, et fint tiltag, og det er rigtig godt, at politikerne på den måde vælger at tilgodese landdistrikterne. Spørgsmålet er så, om naturstier, byparker og nogle arbejdspladser ændrer på borgernes trang til at bo i selvsamme landdistrikter? Der er ingen tvivl om, at pengene kommer de mennesker, der allerede bor på landet til gavn, men kan LAG-midlerne og andre lignende initiativer vende udviklingen fra by til land? Desværre ser det ikke ud til at være tilfældet. I byer som Ølholm, Barrit og Bjerre, som alle har modtaget LAG-midler, er befolkningstallet de seneste 10 år faldet lige så stille. Ikke voldsomme fald, men en stille afsivning, der bekræfter tendensen, der gælder på landsplan: Borgerne vælger i stigende grad byerne frem for landsbyerne. At LAG-midlerne dermed skulle være en dårlig investering, vil borgerne i de byer, der modtager pengene, sige klart nej til. De mange projekter giver en øget livkvalitet og kan om ikke andet så bremse faldet i indbyggertal. Men det giver anledning til at stille spørgsmålet om, hvad der så skal til for at stoppe affolkningen af landdistrikterne, og om det overhovedet kan lade sig gøre? En kommunal embedsmand, avisen interviewede forleden, nævnte det emne som landkommunens største udfordring. At bevare strukturen med mindre byer, hvor folk kender hinanden og taler sammen om problemer og udfordringer. Der er med garanti ingen lette løsninger på den udfordring, og derfor kan man godt frygte, at de 30 mio. kr. ekstra, der nu bliver fordelt over hele landet, slet, slet ikke er nok.

Fredericia

Politiker forstår ikke kritik fra Kære Pleje: - Vi sparer ikke, vi følger loven

Annonce