Annonce
Fredericia

Lokal skole er indstillet til national pris for god kommunikation

De øvrige nominerede er Rønde Efterskole for præsentationer af nye lærere på skolens hjemmeside og Rødding Højskole for brug af stories på det sociale medie Instagram til formidling af højskolens liv og stemning. Foto: Nils Svalebøg
Fredericia Realskole er en af tre frie skoler, der kan vinde årets Severin-pris for god kommunikation på internettet.

Fredericia: Fredericia Realskole er blevet indstillet til Severin-prisen 2019, der uddeles til frie skoler for god, digital kommunikation.

Skolen er i spil til at modtage prisen for en video, hvor Kathrine Weber, der går i 8. klasse, fortæller om niveaudelt undervisning, og hvordan hun selv er blevet udfordret i matematikundervisningen, fordi klasserne inddeles efter elevernes fagligt kompetencer.

De tre skoler, der fortsat er med i kapløbet om titlen, er udvalgt baggrund af kommunikation, der værdimæssigt betyder noget for den enkelte skole, fortæller Rasmus Anker Rysgaard, der er kommunikationsekspert og medlem af juryen bag Severin-prisen.

- Dagens verden af sociale medier og hurtige nyheder er enormt støjende. Derfor har vi i juryen valgt tre eksempler på kommunikation, som gør det tydeligt, hvad der virkelig betyder noget.

- I videoen fra Fredericia Realskole får vi et autentisk blik ind i hverdagen på Fredericia Realskole. Samtidig kan vi mærke de værdier, der betyder noget på skolen, siger Rasmus Anker Rysgaard i en pressemeddelelse.

Vinderen findes i november

Skoleleder Pernille Aarøe Petersen er stolt af, at Fredericia Realskole er blevet indstillet til prisen.

- Vi ville gerne vise, hvordan vi arbejder med niveaudelingen fra et elevperspektiv. Det er dejligt, at vi er lykkedes med det. Vi arbejder hele tiden på at blive skarpere i at kommunikere det, der betyder noget for os, på en god måde i det digitale, siger hun.

Hvem der vinder prisen afgøres af stemmer, som kan afgives indtil 31. oktober. Vinderen bliver offentliggjort i begyndelsen af november.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Fredericia For abonnenter

Overblik: Her er 16 nøglepersoner i borgmestersagens efterspil

Annonce