Annonce
Middelfart

Lokal trommeslager slår til på ny pladeudgivelse

Beatophonics består af Flemmng Koch (t.v.) Rasmus Schrøder og Søren Koch. Pr-foto
The Beatophonics med blandt andre middelfarteren Flemming Koch udgiver nye plade 31. januar.

Middelfart: The Beatophonics med Middelfart-trommeslageren Flemming Koch er i 2020 tilbage med et nyt album, hvor bandet går nye veje i forhold til trioens konceptuelle udtryk. Denne gang træder bandet, som hidtil har været kendt for trofast at holde sig til et lydunivers fra 1960'erne og 1970'erne, også ind i 1980'erne. Det sker med trioens velkendte gode samspil og uofficielle titel som “Danmarks bedste beat-orkester.

Udgivelsen er støttet af blandt andet Dansk Artistforbund og Middelfart Sparekasse, sidstnævnte med 20.000 kroner. Desuden har medlemmerne selv skudt et større beløb i projektet. Pladen udkommer den 31. marts på cd, vinyl og digitale musiktjenester som itunes og Spotify.

- Det nye album vil lægge sig i en naturlig forlængelse af vores debutalbum fra 2015 og samtidig peger det også rigtig meget i en ny retning. Vi har sluppet det stringente trio-format og givet den gas med et væld af vintage-instrumenter i studiet. Albummet indeholder 13 nye originale skæringer, fortæller Flemming Koch, der har en fortid i Kick The Kangaroo.

Annonce

Albumtitlen "Let’s Do This" refererer til den proces og de aktive valg, som bandet har været igennem, mens de har skrevet det nye musik. Dogmet om den stramme beatstil er væk, og bandets medlemmer har blotlagt deres ideer for hinanden i jagten på den gode, tidløse sang. Forankringen i 60’ernes æstetik er stadig til stede, men bandet har på det nye album også åbnet sig mod lyde og stemninger fra de sidste 40 års rock og pop - og man kan møde referencer til alt fra Elvis Costello, ELO og powerpop generelt, lyder det i en pressemeddelelse fra bandet.

Let’s Do This er ude via Echophonic og Target Records den 31. januar og følges op af en længere dansk turné med start i Rønne den 7. februar og blandt andet en koncert i Tøjhuset i Fredericia den 29. februar.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Eks-borgmester vred på borgmester efter skattenyhed: - Minder efterhånden om det russiske styre

Erhverv

ADP-direktør glæder sig over den nye lejer i Port House: Skattecenter er et scoop

112

Udvalgsformand efter skuddrab: - Det er meget trist, og alle er meget berørte

Leder For abonnenter

Dagens leder: Godt med nye arbejdspladser - men I må også gerne flytte til Fredericia

Fredericia

Se video med skatteministeren: Derfor faldt valget på Fredericia

Annonce