Annonce
Erhverv

Lokal virksomhed i vækst vinder pris for andet år i træk: - Det er dejligt med en pris, som ikke kun måler på økonomi

For andet år i træk har entreprenørvirksomheden CJ - med hovedsæde i Fredericia - fået erhvervsprisen Succesvirksomhed. Administrerende direktør i CJ, Hans Jørgen Ebbesen, (tv) fik overrakt prisen, som bestod af en vinderstatuette og et diplom. PR-foto.
Virksomheden CJ A/S har de seneste år haft så godt gang i forretningen, at de nu for andet år i træk får overrakt erhvervsprisen "Succesvirksomhed".

Fredericia: Det går godt hos entreprenørvirksomheden CJ A/S, som har hovedsæde i Fredericia. Så godt, at de netop har fået overrakt erhvervsprisen Succesvirksomhed 2021. Det er andet år i træk, at de kan bryste sig af at være blandt vinderne af lige netop den pris.

Erhvervsprisen uddeles hvert år til de 200 små og mellemstore virksomheder i Region Syddanmark, der over en femårig periode har haft størst succes målt på en række finansielle parametre.

Hvad er "Succesvirsomhed 2021"

Spar Nord og BDO stiftede i 2019 ”Succesvirksomhed”, som er en erhvervspris, der anerkender de danske små og mellemstore virksomheder med 10-999 ansatte. Succesvirksomhederne kvalificerer sig på baggrund af antal ansatte og vurderes ud fra performance på følgende parametre:

· Vækst i resultat før skat de seneste fem år

· Soliditetsgrad over 15 % i det seneste regnskabsår

· Vækst i soliditeten målt over de seneste fem år

· Evnen til at skabe resultater med det givne kapitalgrundlag

Virksomhederne bliver for hvert kriterie tildelt point, alt efter hvor godt de klarer sig. Det er det samlede antal point, der afgør, om en virksomhed bliver en del af de i alt 1.000 succesvirksomheder.

Fonde, finansielle holdingselskaber, udenlandske datterselskaber, pengeinstitutter samt rådgivnings- og revisionsvirksomheder er ikke medtaget i analysen.

På trods af coronanedlukniger og frygten for en finansiel krise har CJ oplevet kontinuerlig vækst de seneste år. Hos den succesfulde entreprenørvirksomhed er man glad for, at deres arbejde og vækst nu endnu engang belønnes med lige netop prisen som Succesvirksomhed.

Annonce

- Det er jo dejligt. Det, der er specielt dejligt ved denne pris, er, at man ikke kun bliver målt på økonomi, men at det også er skabelsen af arbejdspladser, bæredygtighed og digitalisering, man kigger på. Man ser ikke bare ned i et excel-ark, men kigger på udviklingen over nogle år rent økonomisk, men også på den vækst som virksomheden er i i øvrigt, lyder det fra administrerende direktør i CJ, Hans Jørgen Ebbesen.

Klaret sig udmærket under corona

I sommeren 2020 tog Fredericia Kommune et over 300 millioner kroner stort lån, der skulle sætte i skub i anlægsprojekter i kommunen. De mange millioner kom af gode grunde bygge- og entreprenørvirksomheder som CJ til gode.


Det viste sig jo faktisk også, at byggebranchen klarede sig ganske udmærket under corona.

Hans Jørgen Ebbesen, administrerende direktør i CJ


Det betød blandt andet, at CJ vandt opgaven med at bygge den store tilskuertribune på Monjasa Park og derudover anlagde parkeringspladser på Voss-grunden og andet mindre vejarbejde i hele kommunen.

Hans Jørgen Ebbesen mener ikke, at de ekstra millioner, Fredericia Kommune postede i anlægsprojekter, har haft en stor indflydelse på væksten hos CJ.

- Vi fik da nogle jobs, og det er vi glade for. For det var en periode med stor usikkerhed. Vi tjente selvfølgelig nogle penge på de jobs, men det var ikke over gennemsnittet. Og det viste sig jo faktisk også, at byggebranchen klarede sig ganske udmærket under corona, siger den administrerende direktør.

Annonce

Ikke vækst for en hver pris

Med flere års vækst i bagagen, som altså ikke blev svækket under coronakrisen, er det oplagt at tage et kig på fremtiden hos CJ.

Forventer I vækst i de næste år, eller vil I efterhånden lande på et stabilt plateau?

- Vi er ikke fikseret på, at omsætningen skal stige, men er der muligheder for stigning, tager vi det med. Vi holder øje med markedet og særligt bæredygtighedsdagsordenen, som er meget oppe i tiden. Hvis den kaster nogle nye sager af sig, så er vi interesserede i en vækst. Vi skal ikke have en vækst for enhver pris. Hvis markedet går ned, så følger vi med. Men hvis du direkte spørger, om jeg forventer en stigning, så er svaret ja, siger Hans Jørgen Ebbesen.

CJ A/S startede i 2011 med 40 ansatte. I dag har de udover hovedkontoret i Fredericia også afdelinger i Langeskov og Horsens og beskæftiger omkring 160 medarbejdere.

Annonce
Fredericia For abonnenter

Da alt så sort ud, blev fællesskabet et vendepunkt for gigtramte Anne: - Hvis man har et trist liv, skal man blive frivillig. Det giver så meget

Danmark

Lørdagens coronatal: Syvende dag i træk med over 4000 nye coronatilfælde

Annonce
Annonce
Annonce
Fredericia

Se billederne: Velklædte elever genoptog tradition med skolebal og særlig dans

KONKURRENCE For abonnenter

Spær øjnene op og find fem fejl: Hvis du har heldet med dig, kan du vinde gavekort til byens butikker

Fredericia

Jeanette kan ikke få nok af december: - Jeg render gerne rundt med nissehue og synger julesange på jobbet

Sport

Skal det være i Spanien, at Mie Højlund får opfyldt en hed drøm?

DF-hovedbestyrelsesmedlem udfordrer Messerschmidt i formandsvalg

ENTREPRENEUR OF THE YEAR

Årets regionsvindere er fundet: Her er Danmarks bedste til vækst

Navne

Surf-butik får årets handicappris: Tilbyder vandaktiviteter til alle - handicap eller ej

DF slår revner - er det Fremskridtspartiet om igen?

Fredericia

Gys på volden giver gysser til lokal velgørenhed

Fredericia For abonnenter

Sanddalhus er solgt til to fynboer: Ejendom og park sættes i stand

FC Fredericia

Nederlag svier i et par dage, men herefter har FC Fredericias anfører lært at se tingene med andre briller: - Det er vigtigt at tænke på, hvad vi har præsteret som helhed

Annonce