Annonce
Middelfart

Lokaldebat: Hvorfor har lokalredaktionen i Middelfart ikke skrevet om menighedsrådsvalgene?

Niels Ole Frederiksen. Arkivfoto: Heidi Lundsgaard
Annonce

Lokaldebat: Der har netop været afholdt en ny form for menighedsrådsvalg i kommunen. I Middelfart Kommune har der således været valg af nye medlemmer i alle sognene i kommunen. Men på Fyens Stiftstidendes lokalsider er der ikke fremkommet et eneste ord om disse valg.

Derimod skamroser man sig selv i høje toner og lange artikler om den banebrydende ny konstruktive journalistisk. Jeg synes nu ikke, der er meget banebrydende i, at et par journalister flytter væk fra Havnegade og ud på gymnasiet og får et par elever til at komme med idéer til dagens historier. Eller en tur i Harndrup, eller hvor man nu har været. Det er der nu ikke meget nyt i.

Men at der har været afholdt en ny form for valg til menighedsrådene. Ikke et ord er der skrevet om den sag. Jeg vil driste mig til at mene, at det muligvis er en tvivlsom metode, Kirkeministeriet her har dikteret.

Hvorfor har den lokale redaktion ikke omtalt, hvem der blev valgt, og om der har været problemer? Ja, ikke engang i den lokale ”Hvad-sker-kalender” var det nævnt, at der var valgt til menighedsrådsvalgene.

Svar fra Sofie Ejlskov Hugger, souschef på redaktionen i Middelfart: Jeg kan godt forstå, hvis man undrer sig over, at vi ikke har dækket resultatet af menighedsrådsvalgene. Vi er er enige i, at det er et vigtigt emne. Derfor har det også hele tiden været på vores ofte lange liste over ting, vi gerne vil lave journalistik om. Og vi arbejder i skrivende stund på en dækning. Jeg er dog ikke enig i, at avisens udviklingsprojekt ikke er væsentligt og banebrydende. Jeg synes, årsagen fremgår tydeligt af artiklerne, der beskriver samtlige 10 delprojekter, og hvordan vi grundlæggende har arbejdet med vores journalistiske tilgange. Med hensyn til det-sker-listen, så er den alene baseret på, hvad vores læsere selv sender til os - nu via vores nye system, fyens.dk/eventinfo.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Vi finder os ikke i sexchikane

Annonce