Annonce
Middelfart

Lokaldebat om vanvittig kørsel på landevej: Landsbyerne bør have samme sikkerhed som i Middelfart

Det er her i området, at der ifølge Elisabeth Christiani sommetider bliver trådt for hårdt på speederen. Privatfoto
Annonce

Lokaldebat: Maks 50 kilometer i timen er lovlig kørsel på Gl. Assensvej gennem Udby, Rolund og Viby. Men i uge 37 har der været vanvittige tab af kontrol. En væltet kampesten, smadrede el-skabe, postkasser og flere marksten hos en nabo, og den unge mands bil lå på taget tirsdag morgen.

Viby har i samme uge set en hæk flået op cirka tre meter og et tykt stålrør med skiltet "Smedegade" ligge bøjet i en vinkel på 90 grader helt fladt langs hækken.

I Udby i samme uge er flere meter hæk mejet væk og solide træer afbarket i mandshøjde hos Vends Motorik. Det er små, gamle sving i landsbyer med levende børn og andre mennesker.

Den slags kørsel er groft ulovligt. Her er ikke fortov eller cykelsti. Landsbyerne må have samme sikkerhed som i Middelfart - hvor “vi cykler til arbejde“. Ja, tak. Det gør vi ikke. Det er livsfarligt. Vi må have rabat på skat.

Lokalrådene burde have en pulje og plan over stier og sikkerhed for alle under og over 18 år. Så alle kan komme sikkert fra hjem og skole og til idræt, bus og tog. Dermed kan vi komme til større lighed i børn og andres muligheder for sundhed, bevægelse og frie valg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia For abonnenter

Indtørret blod og kødrester på gulvrist: Slagterforretning får to sure smileys i træk og bøder for flere tusinde kroner

Alarm 112

Peter Madsens flugtforsøg: Truede med bombeattrap og hoppede ind i hvid varevogn

Fredericia

Fem nye smittede med corona

Annonce