Annonce
Middelfart

Lokaldebat: Unge gjorde Black Friday grønnere

Foto: FFF
Annonce

Lokaldebat: Fridays For Future (FFF) Middelfart stod bag Green Friday på Middelfart Rådhus som modvægt til Black Friday.

Eventet startede med en klima-gåtur op ad gågaden til Nytorv. Herefter kunne deltagere svinge vej gennem byttemarkedet i rådhusets forhal, op ad trappen forbi udstillingen af strejkeskilte, Stribklubbens tøj og kostumer af genbrugsstof til 1. salen, hvor en flok veninder fra 7. klasse på Fænøsund Friskole tog sig af betjeningen i Green Café.

Her kunne man få en snak med maleren Erik Lindberg, finde inspiration i diverse klimabøger og veganske kogebøger, eller få inspiration til bæredygtig hækling, hvorefter turen fortsatte ind i byrådssalen til Kolding Designskoles upcyklingsworkshop af herretøj, fotos af lokalfotograf Niels H. C. Martner og foredrag om bæredygtighed af bl.a. Emil Skrædderdal (byggeri) og Jesper Schmidt (kost).

På trods af konkurrencen med både julemanden og de sorte forbrugsfristelser var ca. 100 besøgende forbi, ligesom Middelfart Lokal-TV dækkede eventet.

Læs og se mere på “Fridays For Future Middelfart”s Facebook-side.

Næste skolestrejke for klimaet foregår 13. marts 2020. Her håber vi, at få endnu flere til at komme og deltage, for det ser sort ud med klimaet, men med det samarbejde, vi har set her mellem FFF Middelfart, klimachefen Morten Westergaard og resten af rådhuset, så kan håbet godt være lysegrønt.

Nu skal vi så også have vores fælles fremtid til at se grønnere ud.

Foto: FFF
Foto: FFF
Foto: FFF
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Alarm 112

Kan du hjælpe?: Muligt vidne til røveri og oplysninger om gerningsmænd efterlyses

CORONAVIRUS

Live: Det er for tidligt at glæde sig over smittetal, mener Mølbak

Fredericia

Har du også fået et uklart svar på coronatest?: Småting kan afgøre, om test er ugyldig

Annonce