Annonce
Middelfart

Lokaldebat: Unge gjorde Black Friday grønnere

Foto: FFF

Lokaldebat: Fridays For Future (FFF) Middelfart stod bag Green Friday på Middelfart Rådhus som modvægt til Black Friday.

Eventet startede med en klima-gåtur op ad gågaden til Nytorv. Herefter kunne deltagere svinge vej gennem byttemarkedet i rådhusets forhal, op ad trappen forbi udstillingen af strejkeskilte, Stribklubbens tøj og kostumer af genbrugsstof til 1. salen, hvor en flok veninder fra 7. klasse på Fænøsund Friskole tog sig af betjeningen i Green Café.

Her kunne man få en snak med maleren Erik Lindberg, finde inspiration i diverse klimabøger og veganske kogebøger, eller få inspiration til bæredygtig hækling, hvorefter turen fortsatte ind i byrådssalen til Kolding Designskoles upcyklingsworkshop af herretøj, fotos af lokalfotograf Niels H. C. Martner og foredrag om bæredygtighed af bl.a. Emil Skrædderdal (byggeri) og Jesper Schmidt (kost).

På trods af konkurrencen med både julemanden og de sorte forbrugsfristelser var ca. 100 besøgende forbi, ligesom Middelfart Lokal-TV dækkede eventet.

Læs og se mere på “Fridays For Future Middelfart”s Facebook-side.

Næste skolestrejke for klimaet foregår 13. marts 2020. Her håber vi, at få endnu flere til at komme og deltage, for det ser sort ud med klimaet, men med det samarbejde, vi har set her mellem FFF Middelfart, klimachefen Morten Westergaard og resten af rådhuset, så kan håbet godt være lysegrønt.

Nu skal vi så også have vores fælles fremtid til at se grønnere ud.

Annonce
Foto: FFF
Foto: FFF
Foto: FFF
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kultur For abonnenter

Krig og nye gæster påvirker hverdagen på Badehotellet: Sæson 7 balancerer fermt mellem feelgood og mere alvorsfulde takter

DEBAT

Opdateret: Kommentarfeltet under artikler virker igen

INFO: Vi har haft nogle tekniske problemer på vores hjemmeside, som har betydet, at det ikke har været muligt at debattere og skrive kommentarer under artiklerne. Problemet er nu løst. Vi beklager bøvlet og takker for tålmodigheden.

Annonce