Annonce
Fredericia

Lokale borgere vil nu lede efter forsvundne Michal Sech

Fredericianere tager sagen i egen hånd og leder efter den forsvundne Michal Piotr Sech. Arkivfoto: Erik Madsen
FRDERICIA - Selvom eftersøgningen af polske Michal Piotr Sech fortsætter med undervandsubåd i voldgraven i Fredericia, er der borgere i Fredericia, som ikke kan se til på sidelinjen.

En af dem er Camilla Nilsson, som på lørdag har arrangeret en eftersøgning af den 28-årige, der forsvandt sporløst forleden.

- Vi vil mødes ved ishuset på Østerstrand og så bevæger vi os op langs stranden, siger Camilla Nilsson.

Selvom der søges i voldgraven, og politiet ikke har lukket sagen endnu, føler Camilla Nilsson, at eftersøgningen er gået kold.

- Jeg kan ikke bare sidde med hænderne i skødet. Tænk hvis det var ens eget familiemedlem, som var forsvundet, fortsætter hun.

Frustreret familie

Camilla Nilsson fortæller, at hun er i kontakt med en pårørende til Michal Piotr Sech. Da familien ikke kan snakke dansk, får hun også beskeder fra familien den vej igennem.

-De er så frustrerede og kede af det. Og de har spurgt, om nogle her i byen ikke vil hjælpe dem med at lede efter ham de steder, hvor politiet ikke har været endnu. Og derfor tænkte jeg, at Østerstrand er et oplagt valg, siger Camilla Nilsson.

Foreløbigt er 10 tilmeldt eftersøgningen på lørdag. Camilla Nielsson tror og håber dog på, at flere vil støde til i løbet af ugen.

- Jeg håber meget, at flere har lyst til at bruge nogle timer på lørdag. Bare det, at vi gør noget, betyder så meget for familien, siger hun.

Hvis man har lyst til at hjælpe til med eftersøgning af Michal Piotr Sech, kan man kontakte Camilla Nilsson på Facebook eller troppe op ved ishuset på Østerstrand lørdag kl. 13.30.
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Kolonihavefolket opgiver ikke kamp mod lokalplan: - Vi mangler stadig helårssstatus

Annonce