Annonce
Fredericia

Lokale rockhoveder ud af øveren

Rock- og festorkestret for børn og barnlige sjæle, Børn To Be Wild, underholder på pladsen foran Tøjhuset i Fredericia 2. september.pr-foto
Annonce
fredericia - Når Trekantområdets Festuge åbner med små 400 arrangementer i Fredericia og seks andre byer 26. august til 4. september, henvender den sig ikke mindst til familier.

Men der sker nu også noget, som ikke lige er for børn med tidlig sengetid. Nemlig rock i den hårdere ende. Fredericia Rock 2016 foran Tøjhuset fredag 2. september fra 17 til sent, og det er gratis.

- Vi vil godt præsentere et par lokale navne og prøve at få bands ud af øvelokalet og op på en rigtig scene, forklarer Connie Shapira fra Det Bruunske Pakhus.

Fredericia Rock 2016 lægger dog ud med noget for børn, fortæller hun:

Børn to be wild - The rockshow tager turen på den trehjulede rockcykel og udbreder kendskabet til rockmusikkens barnlige rockklichéer i det stort anlagte børnemedley med kendte numre "Børn To Be Wild", "Børn In The USA", "Børn To Be Alive" osv.
I forbindelse med Trekantområdets Kulturuge er der nemlig Fredericia Rock 2016 med de lokale grupper Deadnate...pr-foto
Annonce

Få en "tatovering"

- Børn og voksne kommer på scenen og spiller på instrumenterne og undervises i lufttrommer.

Bandet består af de erfarne rockmusikere, Nils Krøyer på bas og sang, Emil Bendixen, guitar og sang, og Mads Hald på trommer.

Desuden kan man besøge tatovøren på gårdspladsen.

- Det Bruunske Pakhus og Ungdommens Hus har fået fremstillet den vildeste rocktatovering, alle børn ganske gratis kan få "tatoveret" på armen.
...og Lifesick.pr-foto
Endelig spiller det kendte band The Blue Van.pr-foto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce