Annonce
Middelfart

Lokale samler underskrifter ind mod byggeri på olielager i udkanten af Strib

Niels-Erhard Sørensen og Lydia Krag Hansen har siden lørdag været rundt i lokalområdet for at samle underskrifter ind mod det planlagte byggeri på det tidligere olieberedskabslager i udkanten af Strib. Privatfoto
Annonce

Røjleskov: Niels-Erhard Sørensen har i et læserbrev i avisen den 18. november udtrykt sin store utilfredshed med planerne om boligbyggeri i op til seks etager på det tidligere olieberedskabslager ved Brændeskov og Røjleskov i udkanten af Strib.

Niels-Erhard Sørensen mener, byggeriet vil ødelægge dyrelivet på grunden, hvis skoven fældes. Han mener heller ikke, at der bør bygges højhuse på grunden, som han mener, er en unik naturperle.

Den lokale gartner, der er født og opvokset i Røjleskov og har boet der langt hovedparten af sit liv, nøjes ikke med sit læserbrev, som han også har sendt til formanden for Teknisk Udvalg, Regitze Tilma (V), i forbindelse med den igangværende høringsfase.

Han tog lørdag også initiativ til en underskriftsindsamling. Med hjælp fra blandt andre den lokale Lydia Krag Hansen har han ved at besøge husstande i Strib, Brændeskov og Røjleskov i øjeblikket godt 100 underskrifter mod byggeriet.

- Og der kommer flere, for vi bliver ved, ind til høringsfasen slutter på søndag, siger han.

Underskriftsindsamlingen er delt op i to, hvor folk kan sige nej til højhuse på grunden og ja til at bevare skoven på grunden.

- Alle skriver under på begge ting, og vi bliver rigtig godt modtaget, for der er mange i lokalområdet, som er imod byggeplanerne, siger Niels-Erhard Sørensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Fredericia

Coronavirus har sat genbrugsbutik under pres: Syv af 18 var syge i første omgang - nu er yderligere sendt hjem

Fredericia

Deltag i afstemninger: Overholder du og andre myndighedernes anbefalinger, når du handler?

Kolding For abonnenter

Niras og Rambøll-analyse: Klapning af opgravet havbund er eneste vej frem for Marina City

Annonce