Annonce
112

Lokalrådsformand er glad for budgetforliget - men der er en torn på rosen

Gauerslund er pt. ikke så bebygget, men det bliver ændret nu. Vejle Kommune vil bygge for over 200 millioner kroner i området. Arkivfoto
Gauerslundområdet er det, uden sammenligning, sted i Vejle Kommune, der får tilført flest penge på årets kommunale budget. Det glæder lokalrådsformanden, der dog ærgrer sig over en ting.
Annonce

Gauerslund: Politikerne i Vejle Kommune fandt den store tegnedreng frem, og sender mange millioner kroner i retning af Gauerslund, hvor der både skal ske udvidelse på skolen og hallen og idrætsanlægget. samt der skal bygges en ny daginstitution og en tunnel under vejen.

Derudover skal der bygges for 130 millioner nyt plejehjem, hvilket man dog har vidst et par år.

- Jeg er bestemt overordnet glad for udsigten til alt det, der skal ske i Gauerslund. Gauerslund bliver en naturlig midte i området, og det er det, vi i lokalrådene har snakket for i mange år, og det er da dejligt, at politikerne har taget de samme tanker til sig, siger Bjarne Andersen, der er formand for lokalrådet i Børkop.

Så lokalrådsformanden ser frem til det arbejde, der nu venter.

- Det bliver en rigtig spændende tid, vi nu går i møde. Der skal tegnes mange streger og tænkes nye tanker, og vi står klar i startblokken. Politikerne og forvaltningen skal bare give os et kald, og så står vi klar til at deltage på en konstruktiv måde, siger han.

Det bliver en rigtig spændende tid, vi nu går i møde.

Bjarne Andersen, lokalrådsformand i Børkop

Annonce

Et sted er det ikke nok

Men selvom der alt i alt sendes over 200 millioner kroner i retning Gauerslund, er der dog en torn på en af roserne.

- 31 millioner kroner til idrætsanlægget er desværre skuffende, for det vil ikke løse de problemer, der er med manglende faciliteter i den nuværende situation. Der er behov for mere. Når det er sagt, kan vi da håbe, at den synergi, der kan skabes mellem skole, daginstitution og idrætsanlæg kan løfte projektet endnu mere. Men der er lokale kræfter, som har lagt et stort, flot stykke arbejde i det, og hvis de føler sig skuffede, kan jeg godt forstå det. Jeg håber dog, at vi alle kan springe på hesten, så vi kommer flottest muligt i mål, siger Bjarne Andersen.

Budgetforliget kom i hus torsdag aften. Det skete med bred politisk enighed, for alle syv partier godkendte budgettet, som skal endelig besluttes ved en anden behandling.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce