Annonce
Middelfart

Lokalredaktør: Byens Bedste blev et tilløbsstykke - tak for det

Sofie Ejlskov Hugger er lokalredaktør for Melfar Posten og Fyens Stiftstidende i Middelfart. Foto: Søren Gylling

I 2019 havde vi et brag af en premiere på Byens Bedste Middelfart, mens coronaen sidste år desværre bremsede for mere end en digital version, hvor vi overraskede vinderne i deres hjem med konfettirør og kamera.

Derfor var det intet mindre end fantastisk igen at kunne trykke partnere, jury, nominerede og de øvrige gæsters hånd og se alle jeres ansigter fra scenen lørdag aften. Hold nu fast, hvor var der god stemning - og det var ikke kun på grund af borgmesterens ellers underholdende sving-om med Jacob Riising og rockmama Sanne Salomonsens mindeværdige finale med hittet "Hvis du forstod", der samlede publikum i en fælles dans rundt om aftenens hovednavn.

Sanne Salomonsen fik sat godt gang i Byens Bedste lørdag aften. Da alle priserne var delt ud, overtog hun scenen og rundede aftenen af med et brag. Foto: Mads Dalegaard

Alle kom nemlig klædt i deres skarpeste skrud og med godt humør både under spisningen og under showet. Der blev drukket, vrikket og hujet, og der kom glædesråb, skrig og klapsalver, hver gang en ny vinder blev kaldt op. Det var i sandhed jeres fortjeneste, at aftenen blev lige præcis det, den skulle være - en kæmpe hyldest til handels- og kulturlivet.

Annonce

Og det vil jeg gerne sige tusind tak for.

Selvom vi på Melfar Posten lægger en masse kræfter i Byens Bedste-kampagnen, så er den afhængig af jeres deltagelse for at kunne blomstre. Det gælder både, når der skal motiveres, når der skal indstilles, og når der i sidste ende skal stemmes i de mange kategorier. Det er jo alene op til vores læsere at afgøre konkurrencen. Men det gælder i den grad også, når kampagnen traditionen tro munder ud i festen på Park Hotel, som denne gang blev et strålende punktum.

Handelslivet er et centralt område for os at dække året rundt. Det er nemlig et af de mest afgørende ben, hvis de lokalsamfund, som vi hver dag skriver om, skal være velfungerende og udvikle sig. Men vi mener ikke, at det er nok alene at skrive om emnet løbende på Fyens.dk og i Melfar Posten og Fyens Stiftstidende. Nej, det er så vigtigt, at vi vil gå aktivistisk til værks og være med til at gøre en forskel - og det er formålet med Byens Bedste, som naturligvis vender tilbage igen næste år.

Det næste stykke tid kommer til at gå med at sætte fokus på de dygtige vindere, og hvad de har fået ud af eller forventer at få ud af hæderen, i vores spalter. Og så skal vi have evalueret årets indsats og lagt de spæde planer frem mod 2022. Her håber vi, at I vil sige til, hvis I har gode indspark, oplevelser, ris og ros, så vi hele tiden kan øve os på at gøre Byens Bedste endnu bedre - i fællesskab med jer.

Annonce
Fredericia

Tag kandidattesten her

Fredericia For abonnenter

Central gågade-ejendom får nyt liv: Tidligere bank bliver til to butikker og et kontor

Danmark

Søndagens coronatal: 1349 positive svar ud af 67.000 testede

Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv

Nye fiskekvoter kommer til at koste Skipper Kurt halvdelen af sin løn: - Der er ingen, der gider betale, når de kun må komme hjem med en enkelt torsk

Fredericia For abonnenter

Den nye Lucullus rykker nærmere på sin åbningsdag: Ansættelserne er i gang

Erhverv

Corona udsatte åbningsfest: Ny maskinudlejer har haft udfordrende start, men forventer at ansætte flere

Alarm 112

En dræbt efter personpåkørsel: Togtrafikken mellem Odense og Fredericia kører igen

Fredericia

Husker du målhundene Jonas og Soffi? Ib fra Snoghøj underholdt til byfester og på landets fodboldstadioner

Middelfart For abonnenter

Padelcenter i Middelfart tæt på åbning: Spil på to udendørs baner til halv pris den første måned

Middelfart

K-kandidat om ældreplejen: - Jeg vil arbejde for mere værdighed og selvbestemmelse

Alarm 112

Ser du en valgplakat hænge her, må du anmelde det: Her er oversigten over ulovlige valgplakater

KANDIDATTEST

Ved du hvem, du vil stemme på? Tag kandidattesten her

Alarm 112

Lys i voldgraven udløste stor-alarm - dykkere gennemsøgte koldt vand men fandt kun lygte

FC Fredericia For abonnenter

FC Fredericia kom hjem fra Esbjerg med mere end tre point: Nu kan det ikke gå galt

Fredericia

Efter Bjerregaard-sag: Forstå, hvorfor et nederlag i Fredericia vil gøre særligt ondt på Socialdemokratiet

Annonce