Annonce
Middelfart

Lokalredaktør: Hvornår har du sidst glædet dig over en af de der små ting?

Sofie Ejlskov Hugger er lokalredaktør for Fyens Stiftstidende og Melfar Posten i Middelfart. Foto: Søren Gylling

Kære læser,

Hvornår har du egentlig sidst husket at glæde dig over en af de der små ting i hverdagen?

For ægteparret Knudsen fra Middelfart er svaret på det spørgsmål ganske simpelt. Det var nemlig i sidste uge, hvor turen som så ofte gik over en lille bro i skoven ved Fænøsund, og de begge måtte stoppe op.

Annonce

Op ad en træstamme stod der pludselig en sten, hvor nogen havde malet de tre bukke bruse og en grøn bro på. Og den tegning var så skøn, at der både måtte tages billeder og sættes en efterlysning af den mystiske kunstner i gang i avisens spalter.

Op ad en træstamme stod der pludselig en sten, hvor nogen havde malet de tre bukke bruse og en grøn bro på. Og den tegning var så skøn, at der både måtte tages billeder og sættes en efterlysning af den mystiske kunstner i gang i avisens spalter.

- For den, der har lavet den, skal vide, at der er nogle, der glæder sig over den, forklarede Aase Krebs Knudsen, da hun senere stod på redaktionen på Brovejen sammen med sin mand.

Efterlysningen skulle vise sig at bære frugt, og det kan du læse mere om i denne uges Melfar Posten.

Man bliver også en lille smule glad i låget, når man møder Bramsen-søstrene, som af ren overraskelse blev mundlamme på scenen ved Melfar Postens Byens Bedste-awardshow sidste lørdag, da deres nye renseri og blomsterbutik skaffede dem en sejr i kategorien "Bedste Iværksætter" i et stærkt felt.

Nu har statuetten fået en plads på disken i butikken, og i denne uges avis sætter Mette og Trine Bramsen lidt flere ord på, hvordan det rent faktisk er at få sådan en i hus, hvem de gerne ville have takket, hvis ordene var kommet til dem på scenen, og hvor hårdt det kan være at starte en butik op i Ejby.

Blandt andet på grund af sidstnævnte var det i den grad desuden en af de der små, glædelige overraskelser, da der mandag morgen klokken 8, hvor dørene blev låst op hos Bramsen Blomster og Rens, allerede stod den første lokale klar med en lykønskning.

- Da vi åbnede mandag klokken otte, kom den første kunde ind. Hun skulle ikke købe noget, men hun ville bare gerne sige tillykke, fortæller Mette Bramsen.

Og det er en gestus, der også glæder mig at høre om. For foruden at give et boost og endnu mere opmærksomhed til handels- og kulturlivet i Middelfart Kommune har Byens Bedste naturligvis til formål at fremme sammenholdet rundt omkring i lokalområderne.

I den kommende tid vil vi sætte fokus på vinderne i de forskellige kategorier, og hvad de har fået ud af at blive fremhævet. Og tip os endelig, hvis du selv står med en god idé eller en god historie i kølvandet på awardshowet, som vi skal kaste os over.

Annonce
Fredericia For abonnenter

Kommer Korskæparken på ghettolisten?: Beboer advarer mod at 'hvile på laurbærrene'

Danmark

Søndagens coronatal: Yderligere 11 er døde - 4326 har fået en positiv test

Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv

Virksomhed flytter fra Nyborg til Fredericia - hjælper med at skaffe penge hjem

Alarm 112 For abonnenter

To unge mænd dømt for afpresning ved IBC: - Vi stikker en pind op i røven på dig

Fredericia

480 tyske krydstogtgæster lyner die Jacke og oplever kølige Fredericia i dag

Fredericia

Læser undrer sig over gadelys-udskiftning: Når kommunen alle 12.000 lamper inden udgangen af dette år?

Messerschmidt afviser Thulesen: Jeg kan godt blive formand

Middelfart

På hest eller gåben: Kom til juleoptog gennem Gelsted

Fredericia

Poul tjekker vaccinetider tre gange om dagen: - Hvorfor kan man ikke booke tid i Fredericia?

Anklager kræver trecifret millionbøde til Dan-Bunkering og vil sende direktør i fængsel

Fredericia

Højhus på 95 meter droppet: Nu forbliver grøn hjørnegrund bare grøn

Alarm 112 For abonnenter

Person omkom efter voldsom brand: Intet tyder på, at der er foregået noget kriminelt

Fredericia

Julehygge gav afbræk fra en økonomisk trængt hverdag: - Vi kommer væk fra den dårlige stemning derhjemme, hvor børnene ved, at der ingen penge er

Annonce