Annonce
Erhverv

Lokalt bilhus er Danmarks bedste: Hotdog og champagne til de ansatte i dag

Kraft Biler i Fredericia og Horsens kåret som Årets Brugtvognsforhandler 2019 af bil- og autobranchen. Show og fest i aftes.
Annonce

Regionen: Kraft Biler med afdelinger i Fredericia og Horsens er kåret som Årets Brugtvognsforhandler 2019.

Det fortæller en glad medindehaver af det store bilhus, Jon Slot Hansen, til Fredericia Dagblad.

Prisshowet Auto Awards 2019 fandt sted tirsdag aften i Cirkusbygningen i København, og bagefter var der fest og bytur. Kraft havde seks mand afsted.

- Det blev ikke sent, det blev nærmere tidligt, lyder meldingen fra Jon Slot Hansen:

- Klokken 4.00 var vi hjemme.

Annonce

Champagne i dag

De nominerede fik dog ved afsløringen ikke at vide, hvorfor de var det - eller hvad der afgjorde kategorien til sejrherrens fordel.

Under alle omstændigheder fortsætter Kraft Biler med at fejre skulderklappet fra brancheforeningen i dag onsdag. Til middag er der hotdogs og champagne til alle ansatte.

Både Kraft Biler, MQM Biler på Treldevej 34 og AT Biler på Vejlevej 117 i Fredericia var nominerede i forskellige kategorier. Bag Auto Awards 2019 står blandt andet Autobranchen Danmark, Dansk Bilbrancheråd, Dansk Bilforhandler Union, autodele- og reservedelsbranchen, bilsynsbranchen, værkstedsbranchen, autogenbrugsbranchen og flere danske motorjournalister.

Kraft Biler med afdelinger i Fredericia og Horsens er af branchen kåret som Årets Brugtvognsforhandler 2019. Awardshow i København tirsdag aften. Fra venstre Carit Bach, bestyrer i Horsens, Jon Slot Hansen, medindehaver, Jan Thomsen, sælger, og Niels Larsen, sælger. Foto: Kraft Biler
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Alarm 112

Kan du hjælpe?: Muligt vidne til røveri og oplysninger om gerningsmænd efterlyses

CORONAVIRUS

Live: Det er for tidligt at glæde sig over smittetal, mener Mølbak

Fredericia

Har du også fået et uklart svar på coronatest?: Småting kan afgøre, om test er ugyldig

Annonce