Annonce
Fredericia

Lokalt hardcore-band vender hjem til Fredericia efter Europa-tour

Lifesick har netop været på Europa-turné sammen med den amerikanske hardcore-legende, Harley Flanagan, der her ses midt i billedet, omringet af Lifesick og andre fra turnéen. Privatfoto

Det roste hardcore-band afslutter sin Europa-tour på Ungdommens Hus. Det sker på fredag, hvor huset vil runge af en hel lille hardcore-festival.

Fredericia: Det Fredericia-baserede hardcore-band Lifesick nærmer sig afslutningen på en hektisk Europa-turné. Sidste koncert løber af stablen på fredag på bandets hjemmebane, nemlig Ungdommens Hus i Fredericia.

Lifesick har netop turneret i Europa sammen med den amerikanske hardcore-legende Harley Flanagan, ligesom bandet har indspillet musikken til sit næste album.

På fredag går de på scenen i salen på Ungdommens Hus i forbindelse med noget, der nærmest kan kaldes en hardcore-minifestival. Under fællestitlen 'Vinter Depression Vol 1' præsenteres fire orkestre. Festen starter klokken 21:20.

Annonce

Dansk, tysk, italiensk

Ud over Lifesick præsenterer aftenen det dansk/italienske band Hexis, der spiller en blanding af hardcore og doomy black metal. Siden bandets opstart i 2010 har de spillet flere end 300 koncerter i blandt andet USA, Japan, Cuba, Island, Rusland, England og andre steder i Europa, oplyser Ungdommens Hus.

Det danske band Odeal præsenteres som misantropisk sludge violence inspireret af navne som Noothgrush, Grief og Meth Drinker.

Aftenens tyske indslag kommer med hardcore-bandet From Harbour.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Efter politisk pres: Nu inviterer kommunen til borgermøde om Dan Gødning

Kultur

Dodo & The Dodos i Eksercerhuset i 2020

Indland

Henriette Zobel er død 

Fredericia

Politikere ønsker borgermøde om Dan Gødning A/S-tankanlæg - hvad synes du?

Annonce