Annonce
Erhverv

Lokalt rejsebureau sælger drømmen om USA - og er netop blevet Gazelle-virksomhed

Siden 2014 har Jan Sørensen og Dorthe Jensen sammen drevet rejsebureauet Mc USA, som arrangerer motorcykelrejser i USA. Virksomheden er netop blevet kåret som gazelle-virksomhed og har dermed vist overskud og vækst i omsætningen de seneste fire år. Foto: Ludvig Dittmann

Rejsebureauet Mc USA Aps blev grundlagt som en hobbyvirksomhed mellem kammerater, men har siden vokset sig til et fuldstidsjob for indehaver Jan Sørensen og hans kæreste Dorthe Jensen.

Annonce

Fredericia: Kærligheden til USA og motorcykler er i dag blevet til et levebrød for Jan Sørensen og Dorthe Jensen, som siden 2014 har drevet det lokale rejsebureau Mc USA, som sælger motorcykelrejser i USA til danskere.

I år er virksomheden blev kåret som Gazelle-virksomhed af mediet Børsen, hvilket betyder, at virksomheden er vokset kontinuerligt, og som minimum har fordoblet sin omsætning eller sit bruttoresultat i løbet af fire regnskabsår.

Jan Sørensen og Dorthe Jensen rejser selv afsted som guider halvdelen af året på de seks forskellige ruter, som rejseselskabet tilbyder i Guds eget land. Virksomheden har desuden haft et støt stigende overskud og landede på knap 1,7 millioner kroner i overskud i 2017 og har desuden en AAA-kreditvurdering, som er den højeste og er baseret ud fra en matematisk algoritme på mere end 2400 beslutningsregler.

Annonce

Ingen planer om store udvidelser

Men Mc USA har ikke planer om at udvide forretningen i særlig grad eller udvide med motorcykelrejser til flere lande, fortæller Jan Sørensen.

- Vi har valgt at fokusere på det, vi er gode til. Hvis vi slog ti nye ture op, risikerer vi at måtte aflyse nogle af dem. Vi slår ikke mere op, end vi kan favne. Alle vores ture er udsolgt, og nogle af dem er udsolgt et år frem i tiden. Så vi har ikke planer om at skulle udvide en hel masse. Jeg synes, det passer meget godt med den mængde arbejde, vi synes, vi skal have, siger Jan Sørensen.

Rejsebureauet arrangerer blandt andet "Kyst til kyst" på Harley Davidson-motorcykler.

Annonce
Annonce
Fredericia

Endnu et villa-indbrud

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Lad os gå sammen om at redde Lillebælt

Annonce