Annonce
Fredericia

Lukkefest på Q Tip: Gæster og tidligere ansatte sagde farvel med manér

Q Tip lukker, og bygningen skal laves til lejligheder. I den forbindelse blev der fredag holdt lukkefest med gratis fadøl. Der blev blandt andet spillet beer pong. Foto: Peter Leth-Larsen
Indehaver af Q Tip Flemming Nielsen bød på gratis fadøl fredag aften for at sige tak til de mange gæster og tidligere ansatte i Bjerggade 54.
Annonce

Fredericia: Poolbordene stod på rad og række, og ved adskillige borde var der gang i spillet, mens snakken gik over en fadøl.

Fredag aften var sidste gang Q Tip holdt åbent i lokalerne i Bjerggade, så derfor var der lagt op til den helt store lukkefest med gratis fadøl, hyggeligt samvær og vemodig afsked.

- Det er det rigtige, vi gør, men det er med vemod. Jeg kommer til at savne det. Jeg har ikke lavet andet de sidste 25 år. Det bliver mærkeligt at skulle holde weekend, fortæller indehaver Flemming Nielsen.

Old Irish Pub-kæden har købt Q Tip og driver poolbaren videre i lokaler i Gothersgade 22, mens der skal laves lejligheder i lokalerne i Bjerggade. Den gamle del af bygningen, hvor Q Tip holder til, bliver revet ned, hvorefter en ny bygning med ti lejligheder opføres. Desuden bliver hjørnebygningen renoveret og indrettet med seks lejligheder. Flemming Nielsen ejer bygningen sammen med sin bror, Michael Nielsen, og sammen arbejder de med boligudlejning.

Det er det rigtige, vi gør, men det er med vemod. Jeg kommer til at savne det. Jeg har ikke lavet andet de sidste 25 år. Det bliver mærkeligt at skulle holde weekend.

Indehaver Flemming Nielsen

Annonce

Var engang et løssluppent teater

Derfor skulle Q Tip sendes afsted med manér, og der var da også mange stamkunder og tidligere ansatte, som fredag aften lagde vejen forbi lokalerne med de grønne lamper og røde vægge, hvor selv stikkontakterne er malet røde.

En af dem var Kim Salling, som blev ansat af Flemming Nielsen for 16 år siden - først på Nellys og siden på Q Tip. Han havde taget gamle minder i form af en t-shirt til firmafodbold og et slips med Q Tips logo med.

- Der er så meget sjæl i den her bygning. Det var engang et teater, som var i den løsslupne ende, og den sjæl tror jeg altid vil være her. Det her har altid været arbejde for mig men også et frirum. Det er 10 år siden, jeg stoppede med at arbejde her, men helt stopper man aldrig. Så kan man lige rydde et par borde eller give toiletterne en omgang, hvis de trænger, fortalte Kim Salling.

Han har da også stadig tæt kontakt til Flemming Nielsen, som han betegner som en mentor.

- Det er han også for mange andre mennesker. Han er en stamme af troværdighed. Én man altid kan komme til og støtte sig til. Flemming ved man altid, hvor man har, fortalte han.

Annonce

Inventaret flytter med

Flemming Nielsen kunne glæde sig over, at Q Tip lever videre, og Fredericia fortsat vil have et sted at gå hen og spille pool.

- Jeg er allermest glad for, forretningen fortsætter. Det har været en god forretning i mange år, fortalte han.

På mandag bliver poolbaren ryddet for inventar, som skal flyttes ned i de nye lokaler i Gothersgade, der skal stå klar til åbningen 29. marts. 1. april begynder nedrivningen af bygningen, der rummer Q Tip.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Fredericia

Ny daginstitution skaber debat: Placering i Madsby er langtfra sikker, fastslår DF

Fredericia

Podernes ilddåb begyndte roligt: - Det eneste, vi ikke er lært op i, er, hvad vi skal lave, når der ikke er nogen, vi kan teste

Annonce