Annonce
FC Fredericia

Målhelten Holvad: Det her kunne sagtens blive min bedste sæson

Anders Holvad (tv) high fiver anfører Christian Ege Nielsen. Søndag spillede begge en stor kamp mod Silkeborg. Arkivfoto: Søren Gylling
Anders Holvad nyder den nye rolle, han har fået under Michael Hansen. Men han skal vænne sig til at afslutte mere.
Annonce

Fredericia: Anders Holvad blev dagens mand i skysovs mod Silkeborg, da han et sekund før slutningen på første halvleg sparkede et smukt mål i nettet.

Opgøret endte 1-0 til FC Fredericia, og Holvad spillede en stor kamp. Han ligner en mand, der står foran sin bedste sæson i FC Fredericia-tiden.

- Jeg synes også, min første sæson var rigtig god. Sidste sæson var rigtig dårlig, og jeg er meget motiveret for at gøre det bedre. Den nye rolle passer mig rigtig godt, så det her kunne sagtens blive min bedste sæson, sagde målscoreren efter kampen.

Han kom til FC Fredericia fra Hobro i 2017 og har mestendels spillet på kanten. Nu er han angriber, og det bekommer ham altså vel, men skiftet fra én position til en anden har ikke været uden udfordringer.

- Jeg skal spille mere simpelt. På kanten skal man skabe chancer, her skal jeg afslutte dem og være en station i spillet. Der er flere slåskampe, og der prøver jeg at bygge på fysisk for at kunne være med, forklarede Anders Holvad.

Annonce

Mange afslutninger

Den største ændring har dog været mængden af afslutninger.

- Det skal jeg især vænne mig til. Jeg har haft otte gange så mange afslutninger over to uger, som jeg har haft det sidste år, sagde han.

Mod Silkeborg manglede hans afslutning på målet til 1-0 ikke noget, men:

- Det var godt i dag, men mod Fremad Amager havde jeg 10 afslutninger, og jeg kunne godt have scoret på en af dem. Der er noget at arbejde med, sagde han og grinte.

Allerede torsdag venter en ny kamp - en udebanetur til Hvidovre. Uger med mange kampe er hård kost for spillerne.

- Den måde vi spiller på under Michael, dræner os mere, end den måde vi spillede på under Jonas. Og vi træner hårdere nu. Der  vil være en tilvænningsperiode det næste halve år, hvor vores kroppe skal vænne sig til at lave det mere i hverdagen og i kampene, sagde Holvad og fortsatte:

- Et komprimeret program er ikke den bedste cocktail.

Det er især presspillet, der dræner FC Fredericias spillere.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
FC Fredericia

Se målene: 45 gode minutter var ikke nok for FC - tabte til Esbjerg i topkampen

Fredericia

Mundbinds-præcisering: Der er stadig besøgsrestriktioner på plejehjemmene

Sport For abonnenter

Karakterbogen: Alt for mange VB'ere leverede under niveau - derfor vandt Randers sikkert

Annonce