Annonce
Sport

Målmand blev Odders redningsmand

Aarhus Fremad satte alt på ét bræt til sidst. Her forsøger Kasper Mikkelsen at stoppe Andreas Damgaard med unfair midler. Foto: Ole Nielsen

Det er en fordel for Odder at tabe de to sidste kampe mod Sydvest 05 og Ringkøbing.

Odder: Aleksandar Stankovic var dagens mand i Odder. Han holdt målet rent for første gang og var den direkte årsag til, at Odder vandt 1-0 over Aarhus Fremad.

- Det var en flot kamp af Stankovic. Han havde flere kampafgørende redninger, og det var forsøg, hvor ingen kunne forlange, at han skulle redde. Jeg er sikker på, den fine kamp kommer til at betyde meget for Aleksandar Stankovic, sagde Odders træner Bent Christensen.

Aarhus Fremad havde fortjent sejren på baggrund af spil og chancer, men Odder kæmpede fornemt kampen igennem.

Forsvaret har ofte været i foræringshjørnet, men Nikolaj Nielsen og co. kæmpede heroisk for sejren.

Anders Nissen fik kampens største chance til gæsterne efter 56 minutter, men Aleksandar Stankovic kastede sig og fik afværget.

Andreas Damgaard fik en stor chance efter 75 minutter, og han var tæt på endnu engang, da Marcus Kirchheiner kom imellem.

I stedet afgjorde Simon Brink kampen med et fladt skud efter 79 minutter. En returbold havnede foran hans fødder, og han sparkede resolut bolden i kassen uden chance for Can Dursun.

Aarhus Fremad satte alt på ét bræt i de sidste minutter. Det gav to kæmpechancer til Nick Drachmann og Malthe Boesen på kontraer.

Fortjent var det ikke, men sejren blev skabt på en stor arbejdsindsats af alle mand.

- Det var svære betingelser for os. Banen var meget ujævn, og vi havde store problemer med Mathias Nygaard. Han gjorde ondt på os. Det var ren overlevelse for os. Aarhus Fremad havde et mere tydeligt koncept end os, men vi kæmpede godt og gjorde det svært for Aarhus Fremad. Nu må vi se, hvordan de andre resultater flasker sig, sagde Bent Christensen.

Mathias Nygaard, der kom fra Horsns Freja til Aarhus Fremad, Nicklas Ullum, der har en fortid i Hedensted og VB, og Andreas Damgaard, tidligere AC Horsens og Skanderborg, var tre af de bedste hos Aarhus Fremad.

Det er en helt igennem grotesk situation.

Odder mangler at møde Jammerbugt FC, Sydvest 05 og Ringkøbing.

Odder har fire indbyrdes point mod Aarhus Fremad og har derfor interesse i, at Aarhus Fremad kommer med i nedrykningsspillet.

Det indebærer, at Sydvest 05 og Ringkøbing kan holde Aarhus Fremad under sig, og Odder har dermed direkte interesse i at tabe de to sidste kampe.

Odder-Aarhus Fremad 1-0 (0-0).

2. division

Mål: 1-0 Simon Brink (79.)

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Ved du noget?: Uønsket vaskebjørn kørt ned ved afkørsel 59

Annonce